Airpods black friday

Je ziet ze steeds meer: de In-ear oordopjes. Vooral bij de jongere generaties zijn de In-ear oordopjes erg populair. Je hebt hierdoor nooit meer last van bedrading, terwijl dit niet ten koste gaat van de kwaliteit. Perfecte oordopjes voor tijdens het sporten dus.

De meest gedragen In-ear oordopjes zijn de doppen van Apple: de Airpods. Deze In-ear oordopjes zijn over het algemeen erg duur, daarom is het aan te raden om te wachten tot een mooie aanbieding. Black Friday is hierbij dé uitgelezen kans! Profiteer direct van de beste Airpods Black Friday aanbiedingen.


Actie voorwaarden Apple Airpods

Looptijd+- 4 dagen. Vanaf ongeveer 28 november 2019.
Wat?Muziek, geluid, oordopjes, In-ear.
Black Friday dealNog onbekend

Meer Black Friday aanbiedingen voor jou:


Airpods Black Friday aanbiedingen van 2019

Het startschot voor Black Friday 2019 gaat af op 29 november. Vanaf 29 november tot Cyber Monday (de eerst volgende maandag) is het één groot gekkenhuis bij de (web)winkels in Nederland. Waar Black Friday enkele jaren geleden nog een onbekend begrip was, is het anno 2019 niet meer weg te denken uit de retail branche.

Samen met games en kleding zijn de elektronische artikelen enorm populair tijdens Black Friday. Dit komt omdat deze artikelen in ieder huishouden noodzakelijk zijn, ze over het algemeen prijzig zijn, en omdat er enorm veel aanbiedingen zijn tijdens Zwarte Vrijdag. Dit geldt dus ook voor de Apple Airpods.

Welke Airpod deal past het beste bij jou?

Er zijn twee verschillende modellen Airpods: de reguliere Airpod en de Airpod 2. Je kunt hierbij kiezen tussen een Airpod met een bedrade oplaadcase of een draadloze oplaadcase. De Airpod 2 is een opvolger van de reguliere Airpod. Beide hebben echter zuiver en goed geluid.

De Airpods Black Friday deals zijn populair. Wacht dus niet te lang en profiteer direct van de beste aanbiedingen!

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1stargray
Aggregate Rating
2.5 based on 6 votes
Brand Name
Apple
Product Name
Airpod
Price
EUR 160
Product Availability
Available in Stock