Black Friday Amazon

De Black Friday aanbiedingen van 2019 van Amazon.com zijn helaas nog niet bekend. Houdt onze pagina in de gaten voor de meest recente Black Friday deals.

Amazon, ‘s-werelds grootste internationale ‘marktplaats’, staat bekend om het uitgebreide assortiment, de mogelijkheid om artikelen tweedehands aan te schaffen en artikelen vanuit andere landen te kopen.

Tijdens Black Friday 2019 zal het topdrukte zijn bij Amazon. Bij Amazon is het niet relevant welk artikel je wilt kopen. Dit komt omdat bijna ieder product te verkrijgen. Ben jij net verhuisd of ben je op zoek naar leuke cadeaus voor kerst? Neem dan eens een kijkje op Amazon.com. Je zult hier zeker slagen.


Amazon.com & Amazon.nl

Er zit een groot verschil tussen Amazon.nl en Amazon.com. Op de Nederlandse versie zul je enkel digitale artikelen tegenkomen, denk hierbij aan e-books, games en/of films. Op de internationale versie kun je ieder artikel verkrijgen. Typ een product in in de zoekbalk, en je krijgt keuzes in verschillende soorten, merken en maten. Ook heb je de mogelijkheid om sommige artikelen tweedehands aan te schaffen. Wij verwachten wel dat Amazon.nl zich gaat uitbreiden, tot op heden is dit echter nog niet het geval.

Amazon is opgericht in 1994 te Seattle, Amerika. Tegenwoordig is Amazon niet meer weg te denken op het internet. Het is wellicht het grootste e-commerce bedrijf van de hele wereld. Ieder jaar wordt er ongeveer 100 miljard dollar aan omzet gegenereerd.


Black Friday deals bij amazon

De afgelopen jaren was het gekkenhuis tijdens Black Friday bij Amazon. Ieder jaar worden nieuwe records verbroken. Omdat Black Friday nu ook internationaal stappen aan het zetten is, worden er steeds meer artikelen verkocht buiten Amerika. Verwachting is dat Black Friday 2019 weer records zal verbreken bij Amazon.com.


Hieronder volgt een overzicht van de belangrijkste Black Friday deals bij Amazon;

Amazon televisie aanbiedingen

Op Amazon.com is er een grote selectie aan televisie aanbiedingen tijdens Black Friday 2019. De kortingen kunnen oplopen tot 50%. Je hebt hierbij de keus tussen LED televisies, Smart tv’s, OLED televisies en nog veel meer. Er zijn televisies verkrijgbaar in 50 verschillende merken, meer als bij bijvoorbeeld Mediamarkt.

Computer en/of tablet deals tijdens Black Friday

Heb jij een nieuwe tablet en/of laptop nodig? Sla dan je slag tijdens Black Friday 2019. Bij Amazon zijn de keuzes enorm groot. Ook zijn er toebehoren verkrijgbaar zoals printers, muizen, USB kabels, harde schijven, scanners en servers.

Daarbij kun je kiezen tussen verschillende A merken zoals Apple, Samsung, Toshiba, Acer, Asus en Lenovo.

Amazon e-books, boeken deals

Er zijn enorm veel digitale producten te vinden bij Amazon. Een groot gedeelte hiervan bestaat uit e-books. Daarnaast zijn er ook reguliere boeken beschikbaar. Kun jij enkele titels niet vinden bij een Nederlandse webshop? Neem dan een kijkje op Amazon.com.

Kleding bij Amazon.com tijdens Black Friday

Wellicht een artikel waarmee je Amazon niet direct associeert. Maar de webshop heeft enorm veel kleding in het assortiment. Deze kleding is te verkrijgen voor heren, dames en kinderen.

Huishoudartikelen bij Amazon

Ben jij op zoek naar nieuwe artikelen voor in huis? Ben je net verhuisd en wil je voordelig inkopen doen? Black Friday is dan dé ideale dag om toe te slaan en te profiteren van alle kortingen en/of aanbiedingen. Van wasmachines tot vaatwassers, van tosti apparaten tot vriezers, van koelkasten tot magnetrons, Amazon heeft het allemaal. Wacht niet te lang en profiteer direct.

Speelgoed bij Amazon.com tijdens Black Friday

Omdat Black Friday enkele dagen valt voor de feestdagen, beleefd de speelgoed afdeling van Amazon een drukke tijd tijdens Black Friday. Omdat alle artikeleken verkrijgbaar zijn op de webwinkel doen consumenten vaak al hun aankopen bij Amazon. Dat maakt het overzichtelijk tegen een voordelig tarief.

Verzorging en gezondheid bij Amazon.com tijdens Black Friday

In de ‘Beauty and Personal Care’ categorie van Amazon kun je van alles vinden omtrent gezondheid en verzorging. Van make up tot huidverzorging, van shampoo tot body lotion. Amazon heeft het allemaal.

Welke artikelen zijn tijdens Black Friday nog meer in de aanbieding bij Amazon?

Ondanks dat de concrete Black Friday deals nog niet bekend zijn van Amazon, mogen we er al wel vanuit gaan dat in iedere productcategorie kortingen beschikbaar zijn. Naast de belangrijkste bovenstaande artikelen, kent Amazon nog veel meer producten. Hierbij een overzicht;

  • Industrie producten.
  • Software artikelen.
  • Auto- en motoraccessoires.
  • Kunst.
  • Muziek artikelen.
  • Films en videos.
  • Dierenartikelen.

Amazon.com; welke voor- en nadelen zijn er?

Amazon is wereldwijd bekend en populair omdat het een betrouwbaar platform is. Hier hoef je dus geen enkele twijfel over te hebben.

Er zijn natuurlijk wel nadelen aan het kopen van artikelen bij een internationale webwinkel. Dit komt omdat de verscheping plaatsvindt vanuit Amerika. Je zult ten allen tijden langer moeten wachten op jouw aankoop. Daarnaast zul je op enkele artikelen importkosten moeten betalen. Dit is van te voren moeilijk te bepalen, dit hangt namelijk af van het product zelf.

Een groot voordeel van Amazon is dat je een retourtijd hebt van 30 dagen. Ben je niet tevreden over het artikel? Stuur het betreffende product dan terug binnen 30 dagen en ontvang jouw geld terug. Je kunt hierdoor zonder twijfel profiteren van de Black Friday kortingen bij Amazon.