Black Friday Amsterdam

Black Friday in Amsterdam is één groot gekkenhuis. De gekte begint meestal een aantal dagen voor Black Friday 2019, en eindigt op Cyber Monday. De winkels lopen vol en maken overuren.

Black Friday was tot voor kort niet erg populair in Nederland. Het is enkele jaren geleden komen overwaaien vanuit Amerika en sindsdien doet eigenlijk iedere Nederlander mee met de gekte. Letterlijk elke (web)winkel biedt verschillende Black Friday aanbiedingen aan. Dit zal dus ook het geval zijn tijdens Black Friday in Amsterdam.

Wellicht is het aan te raden om vooral online te shoppen tijdens Black Friday. De winkels in Amsterdam zullen namelijk overvol zijn waardoor het enorm druk zal zijn. Wanneer je wel fysieke inkopen wilt doen, houdt dan rekening met flinke rijen voor de kassa’s en pashokjes. Dat terwijl het assortiment online vaak groter is dan in fysieke winkels.


Amsterdam

Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en de gemeente Amsterdam kent ongeveer 864.000 inwoners. De stad ligt in de provincie Noord-Holland. De stad staat bekend om zijn diversiteit qua bevolking. Bezienswaardigheden in Amsterdam zijn het Rijksmuseum, de Dam, de Wallen, het Stedelijk museum, het Scheepvaartsmuseum, dierentuin Artis en de vele coffeeshops.


Hierbij een lijst van alle Black Friday Amsterdam aanbiedingen

Hieronder volgt een overzicht van alle webwinkels, merken, modellen en/of producten waarbij het mogelijk is om flink te profiteren van Black Friday deals:

Elektronica deals

Onderstaand de (web)winkels met de meeste elektronica deals:

Kleding deals

Kleding is natuurlijk ook razend populair tijdens Black Friday 2019. Hierbij een overzicht van enkele kleding/schoenen webwinkels:

Overige Black Friday aanbiedingen

Op zoek naar een ander product? Bekijk dan de onderstaande Black Friday deals: