Black Friday Arnhem

Black Friday in Arnhem is één groot gekkenhuis. De gekte begint meestal een aantal dagen voor Black Friday 2019, en eindigt op Cyber Monday. De winkels lopen vol en het personeel maakt overuren.

Black Friday was tot voor kort niet erg populair in Nederland. Het is enkele jaren geleden komen overwaaien vanuit Amerika en sindsdien doet iedere Nederlander mee met de gekte. Letterlijk elke (web)winkel biedt verschillende Black Friday aanbiedingen aan. Dit zal dus ook het geval zijn tijdens Black Friday in Arnhem.

Wellicht is het aan te raden om vooral online te shoppen tijdens Black Friday. De winkels in Arnhem zijn overvol waardoor het enorm druk zal zijn. Wanneer je wel fysieke inkopen wil doen, houdt dan rekening met flinke rijen voor de kassa’s en pashokjes. Dat terwijl het assortiment online vaak groter is dan in fysieke winkels.


Arnhem

Arnhem is de hoofdstad van Gelderland en kent 160.000 inwoners. Het betreft de 13e grootste gemeente van Nederland. De gemeente Arnhem bestaat uit de stad Arnhem, de dorpen Schaarsbergen en Elden en de buurtschappen De Praets en ‘t Vlot. De stad ligt aan de rivier de Rijn, de Sint-Jansbeek en de Ijssel.

Arnhem heeft een universiteit en hogeschool. Daarmee kent de stad een grote populatie aan studenten. Vanwege de grote diversiteit is winkel in Arnhem erg leuk. Hierdoor is het tijdens Black Friday erg druk. Wij raden aan om zoveel mogelijk online te winkelen tijdens Cyber weekend. Hierdoor voorkom je lange wachtrijen.


Hierbij een lijst van alle Black Friday Arnhem aanbiedingen

Hieronder volgt een overzicht van alle webwinkels, merken, modellen en/of producten waarbij het mogelijk is om flink te profiteren van Black Friday deals:

Elektronica deals

Onderstaand de (web)winkels met de meeste elektronica deals:

Kleding deals

Kleding is natuurlijk ook razend populair tijdens Black Friday 2019. Hierbij een overzicht van enkele kleding/schoenen webwinkels:

Overige Black Friday aanbiedingen

Op zoek naar een ander product? Bekijk dan de onderstaande Black Friday deals: