Black Friday Bart Smit

Voorheen was het gekkenhuis bij Bart Smit tijdens Black Friday, de december en/of november maanden. Bart Smit was één van de grotere speelgoedwinkels van Nederland. Tot ongeveer 2015 was het tijdens de feestdagen topdrukte. Totdat het nieuws in 2016 verscheen dat Bart Smit zou verdwijnen. Een shock voor veel potentiële klanten en vooral kinderen. Konden zij niet meer naar hun favoriete speelgoedwinkel om de leukste cadeaus uit te kiezen?! Gelukkig liep het een beetje anders..

Bart Smit is sinds 2016 gefuseerd met Intertoys. Beiden vallen onder de Blokker Holding. De winkels gaan verder onder de noemer van Intertoys. Buiten de naamsverandering zal de consument hier echter weinig van merken. Je hebt dus nog steeds de mogelijkheid om de leukste cadeaus uit te kiezen voor de kinderen. Hiervoor zul je wel bij Intertoys moeten zijn.


Black Friday bij Bart Smit

Voor al jouw cadeaus en speelgoedartikelen kun je tijdens Black Friday 2019 nog steeds terecht bij Bart Smit. Wanneer je de website bezoekt wordt je automatisch doorverwezen naar de website van Intertoys. Een andere look, maar hetzelfde assortiment met dezelfde Black Friday deals.

Ben je op zoek naar een nieuwe Playstation (PS4), Xbox, Nintendo, Barbie en/of Lego, Bart Smit heeft het allemaal. Black Friday valt in 2019 een week voor pakjesavond. Het is dus zeker aan te raden om tijdens Black Friday rond te snuffelen op de website van Bart Smit. Er is een heleboel uitverkoop op de webshop en in de fysieke winkels van Intertoys.


Black Friday deals bij Bart Smit

Hierbij een overzicht van de populairste deals tijdens Black Friday bij Bart Smit;


Xbox One kopen met flinke korting

De spelcomputers gaan over de toonbank als warme broodjes. Tijdens de feestdagen zijn de Xbox en/of PS4 absoluut het populairst. Dit komt omdat de gebruikers van de consoles heel divers zijn. De spelcomputers zijn niet leeftijdgebonden en hebben voor ieder wat wils. De hoeveelheid games lopen op tot duizend en je hebt tientallen accessoires.

Ook de controllers van zowel de Xbox als Playstation zijn te verkrijgen met flinke korting.


PS4 aanbiedingen tijdens Black Friday

Evenals de Xbox zijn er ook tientallen aanbiedingen voor de PS4. Ook bij de Bart Smit zijn er veel kortingen. Mocht je al een Playstation 4 hebben dan kun je jouw game verzameling uitbreiden met mooie deals.

Een populaire game die nog maar enkele weken uit is, is Fifa 20′. Fifa is zowel verkrijgbaar voor de Xbox als Playstation. Wacht niet te lang en profiteer direct van de Fifa Black Friday deal bij Bart Smit.


Bart Smit en het overige speelgoed

Andere populaire productgroepen van de Bart Smit zijn bijvoorbeeld Lego of Barbies. Deze speelgoedartikelen zijn al jaren oud en nog steeds net zo populair als voorheen. Mochten jouw kinderen een uitgebreide wensenlijst hebben dan is het aan te raden om een kijkje te nemen op de website van Bart Smit. Er zijn kortingen in allerlei productgroepen.