Black Friday Body en Fitshop

De Black Friday aanbiedingen bij Body en Fitshop van 2019 zijn helaas nog niet bekend.

In 2018 was het gekkenhuis tijdens Black Friday bij Body en Fitshop. De (web)winkel is één van de marktleiders op het gebied van sport en training in Nederland. Koopjesjagers waren dus actief bezig om te profiteren van de beste aanbiedingen bij Body en Fit.


Body en Fitshop

Voor al jouw trainingssupplementen, voeding en sportartikelen kun je terecht bij de (web)winkel van Body en Fitshop. In Nederland zijn ze één van de populairste webshops in hun branche vanwege het grote en diverse assortiment. Ze zijn rond 2000 begonnen met standaard supplementen als eiwitshakes, proteineshakes en creatine. Naarmate de jaren vorderden is het assortiment steeds uitgebreider geworden.

Black Friday deals bij Body en Fitshop

Black Friday is in de afgelopen jaren flink gegroeid in Nederland. In 2014 waaide de aanbiedingsdag over vanuit Amerika en sindsdien hebben de consumenten Black Friday in de armen gesloten. Bij populaire winkels als MediaMarkt, BCC en de Bijenkorf staan wachtrijen voor de deur en is het topdrukte.

Bij Body en Fitshop is het eveneens topdrukte. De bezoekersaantallen stijgen naar 500% ten opzichte van de maanden daarvoor. Het voordeel van Black Friday is dat het enkele dagen voor sinterklaas en kerst valt. Hierdoor is het ook populair om cadeaus aan te schaffen. Hierbij een overzicht van de belangrijkste Black Friday Body en Fitshop deals:

Eiwitten, proteine, eiwitshakes en eiwitrepen bij Body en Fitshop

De meest verkochte artikelen bij Body en Fitshop zijn de eiwit/proteine shakes. Deze shakes zorgen voor spierherstel en zijn van belang voor mensen die aan intensieve krachttraining doen. Eén eiwitshake per dag is een vereiste om je spieren te laten groeien. Bij Body en Fitshop zijn er enorm veel keuzes.

Creatine bij Body en Fitshop

Voel jij je vaker slap voordat je begint met sporten? Wellicht kan creatine hierbij helpen. Meng de creatine met water en je zult merker dat je sterker en energieker wordt. Tijdens Black Friday 2019 is de creatine bij Body en Fitshop in de aanbieding. Wacht niet te lang want op is op.

Aminozuren bij Body en Fitshop

Het assortiment aan aminozuren is enorm groot bij Body en Fitshop. Wanneer jij op zoek bent naar aminozuren kun je hier terecht. Profiteer optimaal van de Black Friday deals.

Body en Fitshop handschoenen

Wanneer jij vaak in de gewichten hangt kan dit schadelijk zijn voor je handen. Zeker wanneer je tot de max. gaat is het mogelijk dat je hand begint te irriteren. Hiervoor biedt Body en Fitshop een groot aanbod aan handschoenen aan.

Overige artikelen bij Body en Fitshop

 • Pannenkoeken
 • Recepten
 • Dieet producten
 • Koolhydraatarme producten
 • Artikelen voor een gezond ontbijt
 • Diversiteit aan shakes

5 redenen om voor Body en Fitshop te kiezen tijdens Black Friday

Maar waarom is Body en Fitshop nou zo populair? Hierbij 5 redenen waarom Body en Fitshop één van de beste (web)winkels is in hun branche;

 1. Snelle levering
 2. Betrouwbare en goede service
 3. Het grote assortiment
 4. Bij iedere bestelling ontvang je een cadeautje
 5. Winnaar van beste webwinkel in 2017