Black Friday Bol

De relatie tussen Black Friday en Bol is al snel gelegd. Dat komt omdat we te maken hebben met de grootste aanbiedingsdag van het jaar, gecombineerd met één van de grootste online marktleiders in Nederland; Bol.com.


Actie voorwaarden

Looptijd+- 4 dagen. Vanaf ongeveer 28 november.
Wat?Online warenhuis
Black Friday dealNog onbekend
Waar?Bol.com

Nog meer interessant Black Friday deals van 2019


Heb jij al van Black Friday gehoord? Waarschijnlijk wel, Black Friday is de afgelopen jaren komen overvliegen vanuit Amerika. In Amerika is Zwarte Vrijdag al langere tijd erg groot. Wachtrijen van minuten, uren en zelfs dagen voor populaire fysieke winkels. Webwinkels worden vaak overbelast omdat ze de drukte niet aankunnen.

Black Friday is de eerste (vrij)dag na Thanksgiving Day. In 2019 vindt Black Friday op 29 november plaats. Het grote voordeel van Black Friday is dat het enkele dagen voor sinterklaas en kerst valt. Hierdoor kun je alle cadeaus met flinke korting aanschaffen voor de feestdagen. Ook bij Bol zijn er enorm veel Black Friday aanbiedingen.

Black Friday 2019 bij Bol

Bol kent veel Black Friday deals in 2019. Het beloofd dus één gekkenhuis te worden bij de webwinkel. Om drukke wachtrijen te voorkomen is het aan te raden om te profiteren van Black Friday bij Bol.

Bol.com heeft veel spectaculaire Black Friday deals. Het voordeel van Bol is dat 90% van de artikelen te verkrijgen is, al dan niet op voorraad. Of je nou op zoek bent naar een nieuwe televisie of hondenvoer, Bol heeft het allemaal.

Om het allemaal overzichtelijk te houden is het aan te raden om een verlanglijstje te maken. Met deze verlanglijst kun je gemakkelijk bij Bol shoppen, je zult merken dat het overgrote gedeelte te verkrijgen is bij Bol. Tijdens Black Friday bij Bol zijn veel producten met korting aan te schaffen.

Bol.com en de historie van de webwinkel

Kijkend naar de positie van Bol is de webwinkel relatief jong. Hedendaags is de (web)winkel marktleider in branches als entertainment, speelgoed, elektronica, films en boeken.

De webwinkel is gestart in 1999 en bestaat dit jaar dus 20 jaar. In deze twintig jaar hebben ze een klantenkring van ongeveer 6 miljoen klanten opgebouwd. De klanten zijn verdeeld over Nederland en België.

De Black Friday Bol aanbiedingen duren ongeveer 9 dagen. Beginnend op de maandag voor Black Friday en eindigend na Cyber Monday. Je hebt dus dik een week om te profiteren van alle Black Friday deals.

Populaire Black Friday Bol.com aanbiedingen

Hieronder volgt een overzicht van de meest populaire Black Friday Bol.com deals;

Black Friday Bol.com PS4

Wil je optimaal profiteren van de PS4 (Playstation 4) korting bij Bol.com? Sla dan toe tijdens Black Friday 2019. De PS4 is te verkrijgen in verschillende deals. Mocht je al in het bezit zijn van een PS4 dan zijn er veel games in de aanbieding.

Games

Black Friday Bol.com boeken

Het assortiment aan boeken is bij Bol enorm groot. Zowel fysieke als ebooks zijn te verkrijgen bij Bol.com. Daarbij heb je de keus om je boeken ook tweedehands aan te schaffen. Ieder categorie boek is te verkrijgen en naast Nederlandstalige boeken zijn er ook Engelstalige, Duitstalige, Franstalige en Spaanstalige boeken beschikbaar.

Boeken

Black Friday Bol tv

Op zoek naar een nieuwe televisie, Home Cinema set, beamers of Receivers en versterkers? Dan ben je bij Bol aan het goede adres. Bol heeft deze producten allemaal in hun assortiment en te verkrijgen met verschillende kortingen tijdens Black Friday 2019.

Black Friday Bol speelgoed deals

Voor al jouw cadeaus voor de kinderen kun je ook bij Bol.com terecht. Er zijn al honderden speelgoedartikelen te verkrijgen voor baby’s vanaf 0 jaar. De website is zo opgesteld dat je in iedere leeftijdscategorie speelgoed kan uitkiezen. Ideaal voor gezinnen. Het speelgoed wordt verdeeld van puzzels tot poppen en knuffels.

Speelgoed

Black Friday Bol.com Nintendo en Xbox aanbiedingen

Ook de Nintendo en Xbox One zitten in het assortiment bij Bol.com. Omdat dit over het algemeen populaire producten zijn tijdens Black Friday besteden wij hier speciale aandacht aan. Niet alleen de spelcomputers zijn in de aanbieding, maar ook de accessoires en spellen.

Black Friday Bol Fifa 20′ aanbiedingen

Het populairste spel op zowel de PS4, Xbox als Nintendo is Fifa 20′. Fifa 20′ is net uitgekomen en staat nu alweer in de top 5 van best verkochte games voor de spelcomputers. Ook dit jaar zijn er weer Black Friday Fifa 20′ aanbiedingen te verkrijgen.

Games

Bol.com laptop Black Friday deals

Twintig merken, verschillende maten, gevarieerde processortypes en verschillende besturingssystemen, Bol kent het allemaal. De laptop keuze bij Bol is enorm groot. Bepaal van te voren naar welke type laptop je op zoek bent en sla toe tijdens Black Friday 2019.

Computer

Bol.com Elektronica deals

Smartphones, Ebooks, printers, tablets, Ereaders, powerbanks, soundbars en koptelefoons. Ook voor al jouw elektronica kun je bij Bol.com terecht. Bol is qua elektronica één van de marktleider in Nederland en kent veel ervaring en kennis. Mocht je vragen hebben dan kun je altijd bij de online klantenservice terecht.

Bol.com kleding aanbiedingen

Ben jij op zoek naar kinderkleding of kleding voor jouzelf? Voor zowel kinderen, dames als herenkleding is de keuze enorm. Bol biedt verschillende merken aan. Daarbij kent het een Outlet waar nog meer deals beschikbaar zijn tijdens de Bol.com Black Friday dagen.

Huishoudartikelen bij Bol.com

Woon-, kook- en huishoudartikelen zijn in groten getale beschikbaar bij Bol. Van banken tot koffiezetapparaten, Bol heeft alles in de aanbieding tijdens Zwarte Vrijdag.

Tuinartikelen aanbiedingen bij Bol.com

Wellicht is de winter niet de beste maand om te klussen in de tuin. Toch is het handig om alvast tuinartikelen te kopen wanneer je een goede deal kunt sluiten. Dit bespaard je een heleboel geld tijdens de zomer. Ook voor je huisdier kun je terecht bij Bol.com. Zo is er bijvoorbeeld honden-, katten- en konijnenvoeding te verkrijgen.

Tuin

9 Voordelen om te profiteren van Bol.com Black Friday deals

Bol is niet voor niets marktleider in Nederland en België. Dit komt door de vele voordelen van Bol.com ten opzichte van andere (web)winkels. Hierbij 9 voordelen om flink te shoppen tijdens Black Friday bij Bol.com:

  1. Groot aanbod aan producten
  2. Enorm veel Black Friday deals
  3. Snelle levering
  4. Goede klantenservice
  5. Veel positieve klantervaringen
  6. Gratis verzending vanaf 20 euro
  7. Kosteloos retourneren
  8. Verschillende betaalmogelijkheden
  9. Bezorging op dezelfde dag mogelijk