Black Friday Eindhoven

Black Friday in Eindhoven is één groot gekkenhuis. De gekte begint meestal een aantal dagen voor Black Friday 2019, en eindigt op Cyber Monday. De winkels lopen vol en maken overuren.

Black Friday was tot voor kort niet erg populair in Nederland. Het is enkele jaren geleden komen overwaaien vanuit Amerika en sindsdien doet eigenlijk iedere Nederlander mee met de gekte. Letterlijk elke (web)winkel biedt verschillende Black Friday aanbiedingen aan. Dit zal dus ook het geval zijn tijdens Black Friday in Eindhoven.

Wellicht is het aan te raden om vooral online te shoppen tijdens Black Friday. De winkels in Eindhoven zullen overvol zijn waardoor het enorm druk zal zijn. Wanneer je wel fysieke inkopen wilt doen, houdt dan rekening met flinke rijen voor de kassa’s en pashokjes. Dat terwijl het assortiment online vaak groter is dan in fysieke winkels.


Eindhoven

Eindhoven is één van de grotere en bekendere steden van Noord-Brabant. De stad staat bekend als de lichtstad. Deze bijnaam heeft Eindhoven vooral te danken aan Phillips. Het elektronica concern dat bekend is geworden door hun licht en lampen.

De gemeente Eindhoven is de vijfde gemeente van Nederland en kent in z’n totaliteit ongeveer 240.000 inwoners.

Door de grootte van Eindhoven is het een leuke stad om te winkelen. Verwachting is dus dat Black Friday enorm druk zal zijn. Hierom raden wij aan om zoveel mogelijk online te shoppen. Hierdoor voorkom je overvolle winkels en lange wachtrijen.


Hierbij een lijst van alle Black Friday Eindhoven aanbiedingen

Hieronder volgt een overzicht van alle webwinkels, merken, modellen en/of producten waarbij het mogelijk is om flink te profiteren van Black Friday deals:

Elektronica deals

Onderstaand de (web)winkels met de meeste elektronica deals:

Kleding deals

Kleding is natuurlijk ook razend populair tijdens Black Friday 2019. Hierbij een overzicht van enkele kleding/schoenen webwinkels:

Overige Black Friday aanbiedingen

Op zoek naar een ander product? Bekijk dan de onderstaande Black Friday deals: