Black Friday Enschede

Black Friday in Enschede is één groot gekkenhuis. De gekte begint meestal een aantal dagen voor Black Friday 2019, en eindigt op Cyber Monday. De winkels lopen vol en het personeel maakt overuren.

Black Friday was tot voor kort niet erg populair in Nederland. Het is enkele jaren geleden komen overwaaien vanuit Amerika en sindsdien doet iedere Nederlander mee met de gekte. Letterlijk iedere (web)winkel biedt verschillende Black Friday aanbiedingen aan. Dit zal dus ook het geval zijn tijdens Black Friday in Enschede.

Wellicht is het aan te raden om vooral online te shoppen tijdens Black Friday. De winkels in Enschede zijn overvol waardoor het enorm druk zal zijn. Wanneer je wel fysieke inkopen wil doen, houdt dan rekening met flinke rijen voor de kassa’s en pashokjes. Dat terwijl het assortiment online vaak groter is dan in fysieke winkels.


Enschede

De gemeente Enschede bestaat uit de stad Enschede, de dorpen Usselo, Glanerburg, Boekelo, Lonneker en de buurtschap Twekkelo. De gemeente kent 160 verschillende nationaliteiten en ongeveer 160.000 inwoners. Het is samen met Zwolle één van de grotere steden van Overijssel.

Het is erg leuk om te winkelen in Enschede. Dit komt omdat de winkelstraten veel mensen uit de omgeving van Enschede aantrekken. Tijdens Black Friday en Cyber Monday is het gigantisch druk. Houd dus rekening met lange wachtrijen bij de ingang, kassa’s en pashokjes. Voorkom deze wachtrijen door zoveel mogelijk te profiteren van online aanbiedingen.


Hierbij een lijst van alle Black Friday Enschede aanbiedingen

Hieronder volgt een overzicht van alle webwinkels, merken, modellen en/of producten waarbij het mogelijk is om flink te profiteren van Black Friday deals:

Elektronica deals

Onderstaand de (web)winkels met de meeste elektronica deals:

Kleding deals

Kleding is natuurlijk ook razend populair tijdens Black Friday 2019. Hierbij een overzicht van enkele kleding/schoenen webwinkels:

Overige Black Friday aanbiedingen

Op zoek naar een ander product? Bekijk dan de onderstaande Black Friday deals: