Black Friday Fifa 20′

Ben jij een fanatiek gamer? Dan ben je waarschijnlijk fan van Fifa. Fifa 20′ is enkele weken geleden uitgekomen voor de Xbox en Playstation 4 (PS4). Veel fanatieke Fifa spelers wachten tot de december maanden om Fifa aan te schaffen. Ieder seizoen is de nieuwste Fifa dan te verkrijgen met korting. Ook tijdens Black Friday 2020 is Fifa 20′ weer aan te schaffen met verschillende Black Friday aanbiedingen.

In ons artikel vertellen wij meer over Fifa 20′, het kopen van de game en waar je verschillende Black Friday deals kunt verwachten.

Fifa

De Fifa game wordt ieder jaar opnieuw gereleased met een nieuwe uitvoering voor het aankomende jaar. In 2019 is Fifa 20′ dus de laatste versie. EA sports is de uitgever van vele sportgames, zo ook van Fifa Football.

De eerste versie van Fifa kwam uit in 1993. Bijna ieder jaar staat de game in de hitlijsten als best verkochte spel voor spelcomputers.

FUT

Sinds enkele jaren krijgen spelers de mogelijkheid om hun eigen team samen te stellen. Met dit team kunnen ze het dan online opnemen tegen andere spelers. Deze optie van Fifa wordt ook wel FUT genoemd; Fifa Ultimate Team.

Door online veel te spelen en te winnen kun je punten verdienen. Met deze punten kun je vervolgens andere spelers kopen. Hoe meer punten je hebt, hoe meer keuze en hoe beter jouw team.

Black Friday Fifa 20′ deals voor de PS4

De eerste weken ging Fifa 20′ voor de Playstation al als warme broodjes over de toonbank. De game is enorm goed verkocht en dat zal tijdens Black Friday ook zo blijven. Koop Fifa 20′ nu met flinke Black Friday korting voor de Playstation 4.

Black Friday Fifa 20′ voor de Xbox

Ook voor de Xbox One is Fifa één van de meest populaire games. En ook voor de Xbox geldt dezelfde informatie. Bij verschillende (web)winkels kun je optimaal profiteren van verschillende acties tijdens Black Friday. Hierbij een lijst van (web)winkels waar je de game met korting kunt aanschaffen:

Waar kun jij Fifa 20′ aanschaffen met Black Friday korting?

Hierbij een overzicht van 6 (web)winkels, iedere (web)winkel biedt Fifa met een Black Friday deal aan. Onderzoek waar jij het voordeligst de game kunt kopen.

  1. Bol.com
  2. Intertoys
  3. BCC
  4. Mediamarkt
  5. Bart Smit
  6. Coolblue