Black Friday Groningen

Black Friday in Groningen is één groot gekkenhuis. De gekte begint meestal een aantal dagen voor Black Friday 2019, en eindigt op Cyber Monday. De winkels lopen vol en maken overuren.

Black Friday was tot voor kort niet erg populair in Nederland. Het is enkele jaren geleden komen overwaaien vanuit Amerika en sindsdien doet eigenlijk iedere Nederlander mee met de gekte. Letterlijk elke (web)winkel biedt verschillende Black Friday aanbiedingen aan. Dit zal dus ook het geval zijn tijdens Black Friday in Groningen.

Wellicht is het aan te raden om vooral online te shoppen tijdens Black Friday. De winkels in Groningen zullen overvol zijn waardoor het enorm druk zal zijn. Wanneer je wel fysieke inkopen wilt doen, houdt dan rekening met flinke rijen voor de kassa’s en pashokjes. Dat terwijl het assortiment online vaak groter is dan in fysieke winkels.


Groningen

Groningen is de hoofdstad van de gelijknamige provincie Groningen. Het is de zevende grootste stad van Nederland en de grootste stad van het noorden. Hierdoor heeft Groningen een bruisend centrum en zijn er veel winkels te vinden.

Daarnaast staat Groningen ook bekend als een grote studentenstad. Met diverse universiteiten, hogescholen en MBO’s gaan er veel studenten studeren in Groningen.

Door het bruisende centrum is het tijdens Black Friday één groot gekkenhuis in Groningen. Met online shoppen vermijd je de drukte en chaos. Het is dus aan te raden om zoveel mogelijk inkopen online te doen.


Hierbij een lijst van alle Black Friday Groningen aanbiedingen

Hieronder volgt een overzicht van alle webwinkels, merken, modellen en/of producten waarbij het mogelijk is om flink te profiteren van Black Friday deals:

Elektronica deals

Onderstaand de (web)winkels met de meeste elektronica deals:

Kleding deals

Kleding is natuurlijk ook razend populair tijdens Black Friday 2019. Hierbij een overzicht van enkele kleding/schoenen webwinkels:

Overige Black Friday aanbiedingen

Op zoek naar een ander product? Bekijk dan de onderstaande Black Friday deals: