Black Friday Haarlem

Black Friday in Haarlem is één groot gekkenhuis. De gekte begint meestal een aantal dagen voor Black Friday 2019, en eindigt op Cyber Monday. De winkels lopen vol en het personeel maakt overuren.

Black Friday was tot voor kort niet erg populair in Nederland. Het is enkele jaren geleden komen overwaaien vanuit Amerika en sindsdien doet iedere Nederlander mee met de gekte. Letterlijk elke (web)winkel biedt verschillende Black Friday aanbiedingen aan. Dit zal dus ook het geval zijn tijdens Black Friday in Haarlem.

Wellicht is het aan te raden om vooral online te shoppen tijdens Black Friday. De winkels in Haarlem zijn overvol waardoor het enorm druk zal zijn. Wanneer je wel fysieke inkopen wil doen, houdt dan rekening met flinke rijen voor de kassa’s en pashokjes. Dat terwijl het assortiment online vaak groter is dan in fysieke winkels.


Haarlem

De stad Haarlem is de hoofdstad van de provincie Noord-Holland. Na Amsterdam is het de grootste gemeente van Nederland, de stad kent ongeveer 165.000 inwoners. De stad is herkenbaar vanwege de oude gebouwen en knusse en gezellige straatjes.

Je kunt leuk winkelen in Haarlem. Dit is ook de reden dat het tijdens Black Friday en Cyber Monday enorm druk is. Hierdoor is het aan te raden om zoveel mogelijk online te shoppen. Hierdoor hoef je minder lang te wachten bij de winkels.


Hierbij een lijst van alle Black Friday Haarlem aanbiedingen

Hieronder volgt een overzicht van alle webwinkels, merken, modellen en/of producten waarbij het mogelijk is om flink te profiteren van Black Friday deals:

Elektronica deals

Onderstaand de (web)winkels met de meeste elektronica deals:

Kleding deals

Kleding is natuurlijk ook razend populair tijdens Black Friday 2019. Hierbij een overzicht van enkele kleding/schoenen webwinkels:

Overige Black Friday aanbiedingen

Op zoek naar een ander product? Bekijk dan de onderstaande Black Friday deals: