Black Friday in Haarlemmermeer & Hoofddorp

Black Friday in Haarlemmermeer is één groot gekkenhuis. De gekte begint meestal een aantal dagen voor Black Friday 2019, en eindigt op Cyber Monday. De winkels lopen vol en het personeel maakt overuren.

Black Friday was tot voor kort niet erg populair in Nederland. Het is enkele jaren geleden komen overwaaien vanuit Amerika en sindsdien doet iedere Nederlander mee met de gekte. Letterlijk iedere (web)winkel biedt verschillende Black Friday aanbiedingen aan. Dit zal dus ook het geval zijn tijdens Black Friday in Haarlemmermeer.

Wellicht is het aan te raden om vooral online te shoppen tijdens Black Friday. De winkels in Haarlemmermeer zijn overvol waardoor het enorm druk zal zijn. Wanneer je wel fysieke inkopen wil doen, houdt dan rekening met flinke rijen voor de kassa’s en pashokjes. Dat terwijl het assortiment online vaak groter is dan in fysieke winkels.


Haarlemmermeer & Hoofddorp

De grootste stad van de gemeente Haarlemmermeer is Hoofddorp. Deze stad kent ongeveer 175.000 inwoners waar de gemeente ongeveer 150.000 inwoners kent. De gemeente ligt in de provincie Noord-Holland en is nabij Schiphol airport.

Mocht je willen shoppen in Haarlemmermeer dan kun je het beste terecht in


Hierbij een lijst van alle Black Friday Haarlemmermeer aanbiedingen

Hieronder volgt een overzicht van alle webwinkels, merken, modellen en/of producten waarbij het mogelijk is om flink te profiteren van Black Friday deals:

Elektronica deals

Onderstaand de (web)winkels met de meeste elektronica deals:

Kleding deals

Kleding is natuurlijk ook razend populair tijdens Black Friday 2019. Hierbij een overzicht van enkele kleding/schoenen webwinkels:

Overige Black Friday aanbiedingen

Op zoek naar een ander product? Bekijk dan de onderstaande Black Friday deals: