Black Friday Intertoys

Het is topdrukte tijdens Black Friday bij Intertoys. De aanbiedingen, kortingen en deals vliegen om je oren in iedere productcategorie. Aangezien Black Friday enkele dagen voor Sinterklaas valt zijn de kindercadeaus in trek. Om optimaal te profiteren van aanbiedingen bij de Intertoys kun je tijdens Black Friday jouw slag slaan.

Voor allerlei soorten cadeaus kun je terecht bij de Intertoys. Van spelcomputers tot poppen, van puzzles tot Lego. Intertoys heeft alles in huis. Het handige van Black Friday is dat je tegenwoordig niet meer uit huis hoeft. Je pakt de laptop erbij en kunt vanaf je eigen scherm alle aanbiedingen zien en aanschaffen.


Intertoys

De Intertoys is opgericht in 1976 en sindsdien één van de populairste speelgoedwinkels van Nederland. In de toptijd was Intertoys in iedere plaats van Nederland met een fysieke winkel gevestigd.

Waar Intertoys erg bekend om staat is het Intertoys magazine dat rond oktober of november in de brievenbus ligt. Het hartje van menig kind gaat hier harder van kloppen. Aan de hand van het magazine worden wensenlijstjes gemaakt met alle cadeaus voor sinterklaas en/of kerst. Populaire artikelen op dit wensenlijstje zijn spelcomputers, poppen, Lego of puzzels.

Sinds 2016 is Intertoys gefuseerd met Bart Smit. De (web)winkel gaat nu verder onder de naam van Intertoys. Het assortiment is samengevoegd en er is geen onderlinge concurrentie meer. Hierdoor blijft Intertoys nog steeds de nummer 1 (web)winkel voor kinderen.


Black Friday aanbiedingen van Intertoys

Gezien de grote van het assortiment kent Intertoys tijdens Black Friday enorm veel aanbiedingen. Hierbij de populairste deals op een rijtje;


Xbox One deals

Zoals eerder aangegeven worden tijdens Black Friday veel spelcomputers verkocht. Een bekende spelcomputer is de Xbox One. De console van Microsoft kent duizenden spellen, honderden accessoires en veel verschillende online game mogelijkheden. Dit is ook de reden dat de spelcomputer zo populair is.

Mocht je met meerdere personen tegelijk willen Xbox’en dan heb je meerdere controllers nodig. Ook de controllers zijn tijdens Black Friday 2019 in de aanbieding.


PS4 Black Friday aanbiedingen bij Intertoys

Samen met de Xbox is de PS4 de best verkochte console in Nederland. Qua opties, kwaliteit en service verschillen de spelcomputer niet veel van elkaar. Een persoonlijke voorkeur dus. Wacht niet te lang en profiteer direct van alle Playstation Black Friday aanbiedingen.

Fifa 20′ bij Intertoys tijdens Black Friday

Wie kent Fifa nou niet? De nieuwste versie, Fifa 20′, is sinds enkele weken uitgebracht en heeft direct de toplijsten gehaald. De voetbalgame kent veel fans, spelers en competities. Begin een competitie met vrienden en stel jouw eigen team samen.

Nintendo aanbiedingen

Een andere spelcomputer is de Nintendo Switch. Deze is nauwelijks te vergelijken met een Playstation of Xbox. Met de Nintendo is het namelijk mogelijk om overal te gamen met vrienden, kennissen of familieleden. Zo heb je de mogelijkheid om in de auto, trein of op straat een spel te starten en jouw beste vrienden te verslaan.


Barbie Intertoys deals

Heb jij een dochter? Dan ben je waarschijnlijk bekend met de barbiepoppen! Net zoals 20 jaar geleden zijn de poppen nog steeds populair bij de meisjes. Ze zijn te verkrijgen in allerlei soorten maten en stijlen. Verder kun je ze combineren met andere speelgoed artikelen.


Lego Black Friday aanbiedingen van 2019

Lego vinden zelfs volwassenen leuk. Bouw jouw eigen schip, auto of huis met diverse Lego blokken. Wat geldt voor de Barbiepoppen geldt hetzelfde voor Lego. Dit speelgoed is altijd trendy en populair gebleven. Ieder kind vindt het leuk om zijn eigen voorwerpen te bouwen. Wacht niet te lang en profiteer direct van alle Intertoys Black Friday aanbiedingen.