Black Friday kleding

Op 29 november 2019 is het zover, Black Friday. Wanneer jij op zoek bent naar nieuwe kleding is het aan te raden om goed rond te kijken tijdens Black Friday. De kleding is dan flink in de uitverkoop. Ieder merk en iedere winkel biedt verschillende kortingen aan. In dit artikel vindt je een overzicht van alle beschikbare Black Friday kleding kortingen.


De beste Black Friday kleding aanbiedingen van 2019:

Helaas zijn de acties van 2019 nog niet bekend gemaakt. Houdt onze website in de gaten voor de best actuele aanbiedingen van dit jaar.


Kleding winkels tijdens Black Friday 2019:


Kleding merken tijdens Black Friday 2019:

Eigenlijk heb je altijd kleding nodig. Of het nu voor je werk is, voor een avondje uit of voor dagelijks gebruik, nieuwe kleding komt altijd van pas. Hierdoor zijn de (web)winkels van verschillende kledingwinkels of merken ieder jaar aan het groeien. Online shoppen wordt steeds populairder, ook in de kledingbranche.

Tegenwoordig is het mogelijk om middels afmetingen op foto’s en een maattabel de juiste maat te kiezen. Dit maakt het risico op miskopen een stukje kleiner. Tot voor kort vonden veel consumenten het te risicovol om online kleding te kopen. Een ander bijkomend voordeel zijn de retourmogelijkheden. Bijna iedere (web)winkel biedt de mogelijkheid om de kledingstukken kosteloos terug te sturen. Hierdoor hebben klanten de mogelijkheid om hun kleding thuis te passen.


Black Friday & kleding

Black Friday is sinds enkele jaren populair geworden in Nederland. Het is komen overwaaien vanuit Amerika en vindt ieder jaar plaats op de eerste vrijdag na Thanksgivingsday. In 2019 is dat op 29 november.

Waar er in Amerika rijen mensen staan te wachten op de opening van Black Friday bij populaire winkels, is de gekte in Nederland ook steeds groter aan het worden. Ook de kledingbranche profiteert mee van Black Friday. Of je nou op zoek bent naar dames-, heren-, sport- of kinderkleding, alles is verkrijgbaar met Black Friday deals.

Voorbeelden van populaire kledingwinkels tijdens Black Friday in Nederland zijn o.a. Zara, de Bijenkorf en H&M. Zowel online als in fysieke winkels wordt er enorm veel geshopt tijdens de kortingsdagen.

Een bijkomende voordeel van Black Friday is dat het enkele dagen voor sinterklaas en kerst valt. Hierdoor kunnen consumenten hun cadeaus relatief goedkoop inkopen.