Black Friday Leiden

Black Friday in Leidenis één groot gekkenhuis. De gekte begint meestal een aantal dagen voor Black Friday 2019, en eindigt op Cyber Monday. De winkels lopen vol en het personeel maakt overuren.

Black Friday was tot voor kort niet erg populair in Nederland. Het is enkele jaren geleden komen overwaaien vanuit Amerika en sindsdien doet iedere Nederlander mee met de gekte. Letterlijk iedere (web)winkel biedt verschillende Black Friday aanbiedingen aan. Dit zal dus ook het geval zijn tijdens Black Friday in Leiden.

Wellicht is het aan te raden om vooral online te shoppen tijdens Black Friday. De winkels in Leiden zijn overvol waardoor het enorm druk zal zijn. Wanneer je wel fysieke inkopen wil doen, houdt dan rekening met flinke rijen voor de kassa’s en pashokjes. Dat terwijl het assortiment online vaak groter is dan in fysieke winkels.


Leiden

De gemeente Leiden is de op vier na grootste gemeente van Zuid-Holland, na Rotterdam, Den Haag en Zoetermeer. De gemeente kent ongeveer 125.000 inwoners en de stad Leiden staat bekend als een studentenstad met een gezellig centrum.

Er zijn niet heel veel winkels in Leiden. Echter zijn er wel leuke winkels. Voor de grote winkelketens als Mediamarkt hoef je niet naar de binnenstad. Vooral kleine en gezellige winkeltjes zijn te vinden in de stad Leiden. Hierom zal het tijdens Black Friday enorm druk zijn in de stad. Door online te profiteren voorkom je lange wachtrijen bij de kassa’s en ingangen.


Hierbij een lijst van alle Black Friday Leiden aanbiedingen

Hieronder volgt een overzicht van alle webwinkels, merken, modellen en/of producten waarbij het mogelijk is om flink te profiteren van Black Friday deals:

Elektronica deals

Onderstaand de (web)winkels met de meeste elektronica deals:

Kleding deals

Kleding is natuurlijk ook razend populair tijdens Black Friday 2019. Hierbij een overzicht van enkele kleding/schoenen webwinkels:

Overige Black Friday aanbiedingen

Op zoek naar een ander product? Bekijk dan de onderstaande Black Friday deals: