Black Friday My Jewellery

Wil jij optimaal profiteren van alle Black Friday aanbiedingen bij My Jewellery? Net zoals in 2018 zijn er in 2019 veel aanbiedingen te vinden bij de My Jewellery. 

Sinds 2014 is My Jewellery enorm gegroeid. Wat begon met een enkele webshop is uitgegroeid tot een winkel met 8 filialen in Nederland. Tijdens Black Friday kun je zowel profiteren van de online deals als offline aanbiedingen.

Actie voorwaarden My Jewellery

Looptijd+- 4 dagen. Vanaf ongeveer 28 november 2019.
Wat?Kleding.
Black Friday dealNog onbekend
Waar?www.myjewellery.nl

Black Friday aanbiedingen van My Jewellery

Het assortiment van My Jewellery wordt ieder jaar iets groter. Ook heeft de (web)winkel een eigen merk ontwikkeld met een eigen productlijn. Het assortiment wordt onderverdeeld in verschillende categorieën; sieraden, kleding, gifts, accessoires en een eigen collectie. Hieronder de belangrijkste Black Friday deals.

Black Friday armbanden aanbiedingen van My Jewellery

De keuze in armbanden bij My Jewellery is groot. Ze zijn te verkrijgen in verschillende materialen, kleuren en maten. Ook zijn ze leuk om te geven als cadeau tijdens kerstmis of sinterklaas.

Oorbellen deals

Neem ook eens een kijkje bij de oorbellen collectie. Naast het eigen merk verkopen ze ook andere oorbellen. Ook hierbij geldt weer dat er veel keus is tussen maten, kleuren en materialen. Profiteer direct van de Black Friday oorbellen aanbiedingen van 2019.

Sieraden Black Friday deals van My Jewellery

Naast de oorbellen en armbanden kent My Jewellery ook andere sieraden. Denk hierbij aan kettingen, ringen, horloges en enkelbandjes. De keuze is ook onder deze productgroepen enorm. Neem een kijkje op de webshop van My Jewellery en profiteer direct van alle deals.

Kleding aanbiedingen tijdens Black Friday 2019

Het kledingassortiment en de kledinglijn van My Jewellery is ook aan het uitbreiden. De (web)winkel richt zich expliciet op dameskleding, bestaande uit:

  • Rokjes
  • Jumpsuits
  • Jassen
  • Jurkjes
  • Truien
  • Schoenen
  • Vesten

Black Friday 2019 accessoires deals

Bij My Jewellery zijn er veel diverse accessoires te verkrijgen. De accessoires bestaan voornamelijk uit telefoonhoesjes, riemen en/of sjaals. Profiteer direct van de black Friday My Jewellery aanbiedingen van 2019.