Black Friday Nederland

Black Friday Nederland wordt ieder jaar groter en groter. Tien jaar geleden kenden we Black Friday helemaal niet in ons land. We zagen wel filmpjes van Black Friday in Amerika, maar hadden zelf nog nooit een Black Friday meegemaakt.

Enkele jaren geleden werd Black Friday Nederland voor het eerst georganiseerd. Sindsdien wordt Black Friday groter en groter. Waar er enkele jaren geleden slechts enkele (web)winkels meededen, is dit tegenwoordig wel anders. Vrijwel alle (web)winkels in ons land laten Black Friday Nederland niet langer aan zich voorbij gaan.

Black Friday Nederland 2019

Black Friday 2019 wordt groter dan Black Friday 2018. In 2018 deden er al ontzettend veel Nederlandse (web)winkels mee met Black Friday. In 2019 zijn er hoogstwaarschijnlijk nog meer deelnemers.

Zelfs kleine retailers doen mee met Black Friday Nederland, simpelweg omdat zij zien hoe populair dit event is onder Nederlandse consumenten. En om nog meer producten te kunnen verkopen, zullen de Nederlandse (web)winkels nog betere aanbiedingen verzinnen voor Black Friday 2019. Wij raden je dan ook zeker aan om Zwarte Vrijdag 2019 in je agenda te zetten.

Black Friday valt altijd op de dag na Thanksgiving. Thanksgiving wordt op de vierde donderdag van november georganiseerd. Thanksgiving valt in 2019 op donderdag 28 november. Dit betekent dat Black Friday op vrijdag 29 november valt.

Waarom is Black Friday Nederland zo groot geworden?

Black Friday Nederland wordt ieder jaar groter. Je kunt je afvragen waarom, maar je kunt je ook afvragen waarom niét. Ten eerste is Black Friday uiterst interessant voor consumenten. Zij kunnen allerlei producten met flinke korting kopen op deze speciale shopping dag. Op Black Friday bespaar je met gemak tientallen tot zelfs honderden euro’s.

Daar komt nog bij dat de Black Friday aanbiedingen niet alleen interessant is voor consumenten, maar ook voor retailers. Zij verkopen op Black Friday veel meer producten dan op de andere dagen van het jaar. Omdat Black Friday ook interessant is voor retailers, doen steeds meer bedrijven aan dit populaire event mee in Nederland. Daarom wordt Black Friday groter en groter in ons land.

4 tips om goed te shoppen op Black Friday Nederland

Wil jij lekker shoppen tijdens Black Friday Nederland? Dan geven wij je graag enkele tips om de beste aanbiedingen te scoren.

1: Vergelijk aanbiedingen met elkaar

De diverse (web)winkels die met Black Friday Nederland meedoen, hebben allemaal andere aanbiedingen. Door aanbiedingen van diverse (web)winkels met elkaar te vergelijken, vind je vanzelf de beste deal. Wil je bijvoorbeeld een nieuwe televisie kopen op Black Friday? Check dan welke winkels deze televisie verkopen en vergelijk de prijzen van deze winkels met elkaar. Zo vind je de beste Black Friday deal.

2: Wees er vroeg bij

Black Friday wordt steeds populairder onder consumenten. Jij bent dus niet de enige die op Black Friday lekker wil winkelen. Heb je een bepaald product op het oog en wil je zeker weten dat je dit product kunt kopen? Wees er dan vroeg bij en profiteer direct. Zo weet je zeker dat jouw product niet uitverkocht is voor je deze aan kunt schaffen.

3: Focus je op één winkel

Je kunt jouw Black Friday aankopen het beste bij één winkel doen. Zo houd je het winkelen niet alleen overzichtelijk, maar kun je mogelijk ook van een staffelkorting profiteren. En lukt het niet om jouw aankopen bij één winkel te doen? Focus je dan op twee of drie winkels, maar niet meer.

4: Blijf up-to-date tijdens Black Friday Nederland

Schrijf je in voor nieuwsbrieven en volg verschillende social media pagina’s. Door continu up to date te blijven kun je als eerste profiteren van speciale Black Friday aanbiedingen in Nederland. Zo zorg je ervoor dat je nooit te maken krijgt met aanbiedingen die al zijn uitverkocht.