Black Friday Nijmegen

Black Friday in Nijmegen is één groot gekkenhuis. De gekte begint meestal een aantal dagen voor Black Friday 2019, en eindigt op Cyber Monday. De winkels lopen vol en het personeel maakt overuren.

Black Friday was tot voor kort niet erg populair in Nederland. Het is enkele jaren geleden komen overwaaien vanuit Amerika en sindsdien doet iedere Nederlander mee met de gekte. Letterlijk elke (web)winkel biedt verschillende Black Friday aanbiedingen aan. Dit zal dus ook het geval zijn tijdens Black Friday in Nijmegen.

Wellicht is het aan te raden om vooral online te shoppen tijdens Black Friday. De winkels in Nijmegen zijn overvol waardoor het enorm druk zal zijn. Wanneer je wel fysieke inkopen wil doen, houdt dan rekening met flinke rijen voor de kassa’s en pashokjes. Dat terwijl het assortiment online vaak groter is dan in fysieke winkels.


Nijmegen

Nijmegen is een stad en gemeente in de provincie Gelderland. De gemeente is met 175.000 inwoners de grootste gemeente van Gelderland. De stad Nijmegen kent verschillende hogescholen en universiteiten. De populatie studenten is hierdoor ook erg groot.

Vanwege de grootte van de stad is het heerlijk winkelen in Nijmegen. Van kleine eenmanszaken tot grote winkelketens, de stad kent van alles wat.

In 2018 was het enorm druk tijdens Black Friday in Nijmegen. Daarom is het aan te raden om zoveel mogelijk online te shoppen. Hiermee voorkom je lange wachtrijen bij ingangen, pashokjes en recepties. Een ander bijkomend voordeel is dat het assortiment veelal completer is bij de webwinkels.


Hierbij een lijst van alle Black Friday Nijmegen aanbiedingen

Hieronder volgt een overzicht van alle webwinkels, merken, modellen en/of producten waarbij het mogelijk is om flink te profiteren van Black Friday deals:

Elektronica deals

Onderstaand de (web)winkels met de meeste elektronica deals:

Kleding deals

Kleding is natuurlijk ook razend populair tijdens Black Friday 2019. Hierbij een overzicht van enkele kleding/schoenen webwinkels:

Overige Black Friday aanbiedingen

Op zoek naar een ander product? Bekijk dan de onderstaande Black Friday deals: