Black Friday Nintendo

Eén van de meest populaire gameconsoles is de Nintendo Switch. Samen met Playstation en Xbox is Nintendo marktleider op het gebied van games. Het grote verschil van de Nintendo Switch ten opzichte van de Xbox en/of Playstation is dat de Nintendo draagbaar is. Hierdoor kun je op iedere plek, ten alle tijden jouw spelletjes spelen.

Tijdens Black Friday 2019 is de Nintendo Switch weer volop te verkrijgen met flinke kortingen. Bijna iedere elektronische webwinkel verkoopt de Nintendo Switch waardoor het aan te raden is om de prijzen met verschillende webwinkels te vergelijken. Zo profiteer je optimaal van de beste Black Friday Nintendo deals.


Welke webwinkels bieden Black Friday deals aan?

Onderstaand een overzicht van de winkels met de beste Nintendo Black Friday deals van 2019:

Webwinkels als Gearbest en Amazon zijn internationale platformen. Houdt rekening met een langere levertijd alvorens je jouw producten ontvangt.


Welke Nintendo modellen zijn te verkrijgen met korting?

Nintendo is een merk dat al jarenlang actief is in de spelcomputer branche. De meest recente modellen zijn:

Nintendo Switch

De Nintendo Switch is het populairste model. Je kunt het een beetje vergelijken met de nieuwe versie van de Gameboy. Een draagbare spelcomputer waardoor je overal spelletjes kunt spelen. Spelletjes spelen in de trein, op het werk, in de pauze, in de auto en/of tijdens het vliegen, met de Nintendo Switch is alles mogelijk.

Nintendo 3DS

De Nintendo 3DS is de voorganger van de Nintendo Switch en hiermee een iets ouder model. Alhoewel de productie van games voor dit model gestaag verminderd zijn er nog steeds enorm veel spelletjes verkrijgbaar. Het is een ietwat goedkoper alternatief dan de Nintendo Switch. Hierdoor is het een leuk en betaalbaar cadeau voor de kids.

Helaas zijn de Black Friday Nintendo aanbiedingen van 2019 nog niet bekend. Houdt onze website in de gaten om up to date te blijven omtrent de meest recente deals.