Black Friday Philips

Ook bij Philips zijn er in 2019 weer veel Black Friday aanbiedingen. Ben jij benieuwd naar de deals die Philips dit jaar in petto heeft? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Van lampen tot televisies en/of tandenborstels, Philips heeft het allemaal. 

Houdt onze website of social media kanalen van Philips in de gaten om op de hoogte te blijven van alle Black Friday aanbiedingen. Naarmate het Cyber Weekend nadert worden er steeds meer aanbiedingen bekend gemaakt.


Actie voorwaarden

Looptijd+- 4 dagen. Vanaf ongeveer 28 november.
Wat?Elektronica, verlichting, computers, televisies.
Black Friday dealNog onbekend
Waar?Philips

Meer Black Friday aanbiedingen voor jou:


Koninklijke Philips

Als Nederlander heeft het merk weinig uitleg meer nodig. Philips is een elektronicaconcern die in 1891 is opgericht in Eindhoven. In deze honderden jaren heeft het zich ontwikkeld tot één van de grootste elektronicaconcerns ter wereld.

Zo behaalde het merk in 2015 een omzet van 24 miljard euro. De grootste productgroep van Phillips is verlichting. Ongeveer 25% van de omzet wordt vanuit verlichting gegenereerd.

Philips is onderverdeeld in verschillende divisies;

  • Philips Healthcare
  • Innovation, Group & Services
  • Philips Consument Lifestyle
  • Philips Lighting

Black Friday Philips deals van 2019

Vanwege de grote diversiteit in het assortiment van Philips zijn er enorm veel Black Friday aanbiedingen. De producten van het merk worden als volgt gedeeld: Persoonlijke verzorging, huishoudelijke artikelen, gezondheid, accessoires, beeld en geluid, verzorging voor moeder en kind en natuurlijk verlichting.

Maar wat zijn nu de meest populaire Black Friday deals? Hierbij een kort overzicht;

Black Friday Philips lampen deals

De trendy verlichting van Philips wordt nu verzorgd door Philips Hue. Het betreft smartlampen in allerlei verschillende soorten, maten en kleuren. Ideaal voor thuisverlichting.

Het grootste voordeel van de smart verlichting is dat het wordt aangestuurd door je smartphone en/of tablet. Hiervoor is de Philips Hue app noodzakelijk. Profiteer optimaal van de Philips Hue Black Friday deals van 2019.

Philips smart tv deals

Het assortiment in televisies is ook erg groot en divers. Philips kent veel keuzes in beeldkwaliteit, tv maten, types en modellen.

De laatste modellen van de Philips smart tv’s maken gebruik van Ambilight. Ambilight verzorgd de verlichting achter het televisie scherm. Door middel van verschillende kleuren krijg je als kijker een rustiger en prettiger beeld om te kijken.

Philips Airfryers Black Friday deals

Wil jij op een gezonde wijze friet nuttigen? Dit is mogelijk middels een Philips airfryer. Door middel van hete lucht kun je frites, snacks en overige recepten ‘frituren’ zonder frituurvet. Bij de meeste airfryers ontvang je ook een bakplaat waar je een stuk vlees kunt bereiden. Ideaal voor feestjes of avondeten.

De Philips Airfryer zijn te verkrijgen in diverse modellen. De meest simpele uitvoering heeft een laadvermogen van 0,8 kg. De XL uitvoering heeft een laadvermogen van 1,2 kg. Bepaal van te voren welk model je wilt hebben en profiteer optimaal van de Philips Airfyer Black Friday deals.

Philips Sonicare Black Friday deal

De Philips Sonicare, ook wel de elektrische tandenborstel van Philips, is één van de meest populaire producten van Philips. Dit komt door de speciale technologie waarmee de Sonicare funtioneert. Door middel van de sonische technologie trilt de tandenborstel over je tanden heen waardoor al je tanden reinigen. Dit leidt tot een gezonde mondhygiëne. Hierdoor is de Sonicare één van de best verkochte tandenborstels.

Black Friday Philips scheerapparaten deals

Ook de scheerapparaten van Philips zijn erg populair. De klant- ervaringen en reviews over de Philips scheerapparaten zijn allen positief. Dit komt door de kwaliteit van de apparaten. Qua accessoires ontvang je veel extra’s zoals scheerkoppen en scheermessen. Interesse in een nieuwe Philips scheerapparaat? Profiteer dan van de Black Friday deals.

Black Friday Philips Wake up light aanbiedingen

Heb jij of jouw partner moeite om op te staan? Snooze jij één, twee of vijf keer? Wellicht kun jij dan een Philips Wake Up light gebruiken. Middels de lamp kun je zelf instellen hoe je wakker kunt worden. Zo kun je de Wake Up Light zo instellen dat je de eerste vijf minuten rustig licht ziet, dat wordt vervolgd door een wekker. Ideaal om iedere dag lekker en rustig wakker te worden.

Philips Lumea aanbiedingen tijdens Black Friday 2019

Wil jij jezelf ontharen door middel van een Philips Lumea? Het apparaat zorgt ervoor dat de verharing op je lichaam en/of gezicht niet terug groeit. Wanneer je de Lumea aanschaft ontvang je meerdere opzet stukken voor verschillende lichaamsdelen.

Tijdens Black Friday heeft Philips ook de Lumea apparaten in de aanbieding. Wacht niet te lang en profiteer direct.