Black Friday Playstation 4 (PS4)

De Playstation 4 is één van de meest gewilde producten tijdens Black Friday 2019. Dit komt omdat zowel de console, de games en overige toebehoren flink in de aanbieding zijn tijdens Cyber weekend.

De PS4 is samen met de Xbox de meest populaire spelcomputer op dit moment. Met duizenden games, online game opties en tientallen andere opties is de Playstation oppermachtig in de game branche.

Een ideaal cadeau voor sinterklaas en/of kerst

Het fijne aan Black Friday is dat het ieder jaar valt voor Sinterklaas of kerst. Het feit dat in deze tijd veel cadeaus worden weggegeven maakt het mogelijk dat je hier optimaal van kunt profiteren.

De Playstation 4 is het ideale cadeau. Mocht je al een Playstation bezitten, dan kun je bijvoorbeeld Fifa 2020 aanschaffen voor Kerst of Sinterklaas. Omdat tientallen winkels Playstation 4 aanbiedingen hebben, kun je direct profiteren van de Black Friday deals.


Meer Black Friday aanbiedingen voor jou:


PS4 Black Friday aanbiedingen

Black Friday zit enorm in de lift de afgelopen jaren. Vanaf 2014 is het in Nederland serieuze stappen aan het zetten en ook dit jaar is er weer Black Friday gekte. Grote winkelketens als Mediamarkt, BCC, Alternate en nog vele anderen stromen helemaal vol.

Het voordeel van de Playstation 4 is dat het geen exclusief product is. De spelcomputer wordt in tientallen (web)winkels verkocht waardoor je bijna altijd beet hebt. Hierbij een lijst van de vele Playstation 4 kortingen:

Playstation 4 aanbiedingen

De spelcomputer zelf is tijdens Black Friday in de aanbieding. Altijd al een PS4 willen hebben? Sla dan je slag tijdens Black Friday 2019. De PS4 is in meerdere (web)winkels met vele kortingen te verkrijgen.

Playstation 4 games/spelletjes

Het belangrijkste gedeelte van de Playstation zijn de verkrijgbare spelletjes. Bijna iedere spel game heeft een Black Friday deal. Hierbij een lijst van de meest populaire Playstation 4 spelletjes:

  • Fifa
  • Red Dead Redemption
  • Battlefield
  • GTA
  • Call Of Duty
  • Spider-Man
  • Fortnite

Playstation 4 controller Black Friday aanbiedingen

Wil jij met meerdere personen tegelijkertijd spelen? Koop dan meerdere PS4 controllers. Wanneer je visite hebt kun je met meerdere personen gebruik maken van de Playstation. Ideaal voor een gezellige avond.

Playstation 4 Black Friday winkels

Zoals eerder aangegeven zijn er talloze winkels die de Playstation 4 verkopen. Hierbij een lijst waar je kunt kijken voor Playstation 4 Black Friday deals.