Black Friday Rotterdam

Black Friday in Rotterdam is één groot gekkenhuis. De gekte begint meestal een aantal dagen voor Black Friday 2019, en eindigt op Cyber Monday. De winkels lopen vol en maken overuren.

Black Friday was tot voor kort niet erg populair in Nederland. Het is enkele jaren geleden komen overwaaien vanuit Amerika en sindsdien doet eigenlijk iedere Nederlander mee met de gekte. Letterlijk elke (web)winkel biedt verschillende Black Friday aanbiedingen aan. Dit zal dus ook het geval zijn tijdens Black Friday in Rotterdam.

Wellicht is het aan te raden om vooral online te shoppen tijdens Black Friday. De winkels in Rotterdam zullen namelijk overvol zijn waardoor het enorm druk zal zijn. Wanneer je wel fysieke inkopen wilt doen, houdt dan rekening met flinke rijen voor de kassa’s en pashokjes. Dat terwijl het assortiment online vaak groter is dan in fysieke winkels.


Rotterdam

Rotterdam is een havenstad dat ligt in het westelijke gedeelte van Nederland, in de provincie Zuid Holland. De haven van Rotterdam is ongeveer de belangrijkste haven van heel Europa.

De stad kent ongeveer 625.000 inwoners en is na Amsterdam de grootste stad van Nederland. De mooiste bezienswaardigheden zijn de Erasmusbrug, de markthal, de Euromast, Ahoy en nog veel meer.


Hierbij een lijst van alle Black Friday Rotterdam aanbiedingen

Hieronder volgt een overzicht van alle webwinkels, merken, modellen en/of producten waarbij het mogelijk is om flink te profiteren van Black Friday deals:

Elektronica deals

Onderstaand de (web)winkels met de meeste elektronica deals:

Kleding deals

Kleding is natuurlijk ook razend populair tijdens Black Friday 2019. Hierbij een overzicht van enkele kleding/schoenen webwinkels:

Overige Black Friday aanbiedingen

Op zoek naar een ander product? Bekijk dan de onderstaande Black Friday deals: