Black Friday speelgoed

Black Friday en speelgoed – een ideale combo gezien de timing van Zwarte Vrijdag. Op 29 november 2019 is het zover, Black Friday. Op de eerste vrijdag na Thanks Giving pakken de (web)winkels uit met enorme aanbiedingen. Het voordeel is dat Black Friday enkele dagen voor pakjesavond en kerst valt. Ideaal dus!

Dit is ook de reden dat speelgoed zo populair is tijdens Black Friday. Gezinnen pakken uit met veel cadeaus voor de kinderen en/of kleinkinderen. Kinderen zijn wekenlang bezig om hun wensenlijstje op orde te maken. Niets is leuker dan jouw kleintjes te trakteren met de leukste cadeaus zoals de Playstation, Xbox, Nintendo, Lego of Barbie.

Rond 2015 is Black Friday komen overwaaien vanuit Amerika. De aanbiedingsdag is overzee al langere tijd bekend. Amerikaanse winkelketens kennen tijdens Black Friday wachtrijen en topdrukte. Ook in Nederland begint Zwarte Vrijdag steeds populairder te worden. In 2019 zal dit niet anders zijn.

De beste Black Friday speelgoed aanbiedingen

Hieronder volgt een lijst met het meest populaire speelgoed tijdens Black Friday. Dit is voornamelijk speelgoed die veelal als cadeaus worden weggegeven tijdens de feestdagen:

Xbox One

De spelcomputers zijn tijdens de feestdagen populaire cadeaus voor mannen/jongens. Tijdens Black Friday hebben verschillende (web)winkels de Xbox in de aanbieding. Ook de games zijn met korting te verkrijgen.

Playstation 4

De tegenhanger van de Xbox, de Playstation 4, is eveneens populair tijdens Black Friday. Voor ongeveer iedere jongen is het een ultieme droom om tijdens sinterklaas een Playstation 4 of Xbox One te ontvangen. Sla daarom je slag tijdens Black Friday en koop jouw spelcomputer met flinke korting.

Lego

Wie vindt Lego niet leuk? Lego is zo leuk dat je regelmatig volwassenen met Lego ziet ‘knutselen’. Het voordeel van Lego is dat kinderen daadwerkelijk iets opsteken. Ze leren hoe ze bepaalde constructies in elkaar moeten zetten, hier kunnen ze later profijt van hebben.

Barbie

Wat de PS4 of Xbox is voor een jongen, is de Barbie voor meisjes. Barbie en Ken, het is ongeveer het bekendste koppel van de hele wereld. Ook de Barbies zijn te verkrijgen met Black Friday deals. Wacht niet te lang en profiteer direct.

In welke winkels kun je profiteren van Black Friday speelgoed deals?

Hieronder een overzicht van alle (web)winkels die speelgoed deals aanbieden. Bezoek de (web)winkels en vergelijk alle speelgoed aanbiedingen met elkaar om zo goed mogelijk te profiteren van alle kortingen.