Black Friday Utrecht

Black Friday in Utrecht is één groot gekkenhuis. De gekte begint meestal een aantal dagen voor Black Friday 2019, en eindigt op Cyber Monday. De winkels lopen vol en maken overuren.

Black Friday was tot voor kort niet erg populair in Nederland. Het is enkele jaren geleden komen overwaaien vanuit Amerika en sindsdien doet eigenlijk iedere Nederlander mee met de gekte. Letterlijk elke (web)winkel biedt verschillende Black Friday aanbiedingen aan. Dit zal dus ook het geval zijn tijdens Black Friday in Utrecht.

Wellicht is het aan te raden om vooral online te shoppen tijdens Black Friday. De winkels in Utrecht zullen namelijk overvol zijn waardoor het enorm druk zal zijn. Wanneer je wel fysieke inkopen wilt doen, houdt dan rekening met flinke rijen voor de kassa’s en pashokjes. Dat terwijl het assortiment online vaak groter is dan in fysieke winkels.


Utrecht

Utrecht ligt in het centrum van Nederland en is de vierde stad van ons land. Vanwege de centrale ligging is het een knooppunt van treinverbindingen, snelwegen en waterwegen. Het is daarom ideaal om grote evenementen, lezingen en overige activiteiten te organiseren in Utrecht.

De stad heeft ongeveer 360.000 inwoners en kent verschillende nationaliteiten en twee universiteiten waardoor er ook veel studenten wonen. Het betreft een prachtige stad met veel verschillende winkels waardoor je optimaal kunt profiteren van Black Friday aanbiedingen.


Hierbij een lijst van alle Black Friday Utrecht aanbiedingen

Hieronder volgt een overzicht van alle webwinkels, merken, modellen en/of producten waarbij het mogelijk is om flink te profiteren van Black Friday deals:

Elektronica deals

Onderstaand de (web)winkels met de meeste elektronica deals:

Kleding deals

Kleding is natuurlijk ook razend populair tijdens Black Friday 2019. Hierbij een overzicht van enkele kleding/schoenen webwinkels:

Overige Black Friday aanbiedingen

Op zoek naar een ander product? Bekijk dan de onderstaande Black Friday deals: