Black Friday Vodafone

Iedereen kent Vodafone. Dit komt omdat de telefoon aanbieder één van de grootste providers wereldwijd is. Het merk kent mobiele netwerken in 43 verschillende landen en het hoofdkantoor is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk. Naast mobiele telefonie is Vodafone ook actief in de Alles-in-één branche met zowel DSL als glasvezel internet. Wanneer jij al jouw abonnementen afsluit bij Vodafone ontvang je staffelkorting. Tijdens Black Friday kun je profiteren van nog meer kortingen bij Vodafone. Sla dus je slag tijdens het Cyber weekend!

Tot ongeveer vijf jaar geleden was Black Friday nog een onbekend begrip in Nederland. Het is sinds enkele jaren komen overwaaien vanuit Amerika waar Black Friday al langere tijd enorm populair is. Grote winkelketens hebben te maken met lange wachtrijen en webwinkels crashen regelmatig tijdens Black Friday vanwege topdrukte.

Zwarte vrijdag vindt in 2019 plaats op 29 november. Bepaal van te voren wat je nodig hebt en ga gericht op zoek naar de beste Black Friday aanbiedingen.

Vodafone deals tijdens Black Friday 2019

Alhoewel de Black Friday deals van 2019 helaas nog niet bekend zijn, verwachten wij net zoals in 2018 acties in allerlei verschillende abonnementen en producten. Enkele Vodafone deals zijn enorm populair. Hierbij een overzicht van de belangrijkste producten van Vodafone:

Vodafone Iphone deals van 2019

Verwachting is dat ook in 2019 enkele Iphones in de aanbieding zijn in combinatie met een Vodafone abonnement. Neem een kijkje op de website en profiteer van de korting tijdens Black Friday.

Vodafone Samsung aanbiedingen tijdens Black Friday

Samen met Iphone is Samsung marktleider op het gebied van smartphones. In 2018 had Vodafone een voordelige aanbieding in combinatie met de Samsung Galaxy. Bezoek de website van Vodafone om de meest actuele aanbiedingen te zien tijdens Black Friday 2019.

Vodafone Red Black Friday deals

Het Vodafone Red pakket is een mobiel abonnement van Vodafone. Het is verkrijgbaar als sim-only en in combinatie met een mobiele telefoon. Hoeveel je kunt internetten, bellen en sms’en hangt af van het type Red pakket. De tarieven binnen de EU zijn allen hetzelfde. Tijdens Black Friday zijn er enkele Vodafone Red deals beschikbaar.

Vodafone Internet pakket

Naast het mobiele netwerk biedt Vodafone ook internet pakketten voor thuis aan. Deze zijn te combineren met vaste telefonie en televisie. De abonnementen zijn verkrijgbaar met DSL internet en/of glasvezel internet. Het totale pakket is dus afneembaar bij Vodafone.

Black Friday Vodafone Zakelijk deals

Ook qua zakelijke abonnementen heeft Vodafone alle mogelijkheden in het assortiment. Van zakelijk internet tot mobiele zakelijke abonnementen. In 2018 waren er enkele Black Friday deals verkrijgbaar voor zakelijke afnemers. Verwachting is dat er in 2019 enkele zakelijke abonnementen in de aanbieding zijn.