Black Friday Zaanstad

Black Friday in Zaanstad is één groot gekkenhuis. De gekte begint meestal een aantal dagen voor Black Friday 2019, en eindigt op Cyber Monday. De winkels lopen vol en het personeel maakt overuren.

Black Friday was tot voor kort niet erg populair in Nederland. Het is enkele jaren geleden komen overwaaien vanuit Amerika en sindsdien doet iedere Nederlander mee met de gekte. Letterlijk iedere (web)winkel biedt verschillende Black Friday aanbiedingen aan. Dit zal dus ook het geval zijn tijdens Black Friday in Zaanstad.

Wellicht is het aan te raden om vooral online te shoppen tijdens Black Friday. De winkels in Zaanstad zijn overvol waardoor het enorm druk zal zijn. Wanneer je wel fysieke inkopen wil doen, houdt dan rekening met flinke rijen voor de kassa’s en pashokjes. Dat terwijl het assortiment online vaak groter is dan in fysieke winkels.


Zaanstad

Zaanstad is een gemeente die onderdeel is van de Zaanstreek, één van de grootste industriegebieden van Europa. De gemeente kent ongeveer 160.000 inwoners. Op basis van het inwoners aantal is het de 16e grootste gemeente van Nederland.

In Zaanstad kun je erg leuk winkelen. Er zijn veel kleine winkels in kleding, elektronica en/of gaming. Dit is de reden dat het druk is tijdens Black Friday. Voorkom de drukte en shop zoveel mogelijk online.


Hierbij een lijst van alle Black Friday Zaanstad aanbiedingen

Hieronder volgt een overzicht van alle webwinkels, merken, modellen en/of producten waarbij het mogelijk is om flink te profiteren van Black Friday deals:

Elektronica deals

Onderstaand de (web)winkels met de meeste elektronica deals:

Kleding deals

Kleding is natuurlijk ook razend populair tijdens Black Friday 2019. Hierbij een overzicht van enkele kleding/schoenen webwinkels:

Overige Black Friday aanbiedingen

Op zoek naar een ander product? Bekijk dan de onderstaande Black Friday deals: