Chromecast Black Friday

Wil jij Netflix of Youtube kijken maar heb je geen smart tv? Niet getreurd! Met een Google Chromecast kun je al jouw smartphone apps aansluiten op televisie. Zo is het mogelijk om jouw Samsung Galaxy, Huawei en/of Iphone te koppelen met je tv. Schaf nu jouw Chromecast aan met Black Friday korting tot 40%.

Actie voorwaarden Chromecast

Looptijd+- 4 dagen. Vanaf ongeveer 28 november 2019
Wat?Elektronica: streaming
Black Friday dealNog onbekend

Op 29 november is het eindelijk zover, Black Friday 2019. Tijdens deze aanbiedingsdag is het mega druk in de winkels. De rijen voor de pashokjes, ingangen en kassa’s lopen voller en voller.

Vooral de afgelopen jaren is Black Friday steeds groter en bekender geworden in Nederland. Door de media aandacht en grote winkelketens die flinke kortingen presenteren doet bijna iedereen mee met de koopjes gekte!


Meer Black Friday aanbiedingen voor jou:


De Chromecast

Door de Chromecast kun je een betaalbare update toevoegen aan jouw huidige tv. Door een HDMI aansluiting worden de Chromecast en TV aan elkaar aangesloten. Wanneer de Chromecast is opgestart kun je al jouw favoriete series, films, muziek of foto’s streamen vanaf je smartphone, tablet of computer naar je tv.

Het meest actuele Chromecast model is de Chromecast 3. Ten opzichte van de voorgaande modellen heeft de Chromecast 3 een snellere verbindingssnelheid en streamt het jouw programma in volledige HD kwaliteit.

Er zijn diverse webwinkels waar je optimaal kunt profiteren van Chromecast Black Friday aanbiedingen. De meest bekende webshops zijn MediaMarkt, BCC en/of Bol.com.