GoPro Black Friday

Ben jij op zoek naar een nieuwe GoPro? Bekijk dan alle GoPro Black Friday aanbiedingen van 2019. Tijdens Black Friday zijn er verschillende camera’s te verkrijgen met korting. Zo is het mogelijk om tot wel 60% te besparen op jouw nieuwe product.

De GoPro camera’s zijn vooral populair onder reizigers. Vanwege de compactheid en goede kwaliteit is de camera makkelijk te vervoeren en monteren. Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar. Welk model het beste bij jou past is afhankelijk van jouw voorkeur.


Actie voorwaarden GoPro

Looptijd+- 4 dagen. Vanaf ongeveer 28 november 2019.
Wat?Camera, elektronica.
Black Friday dealNog onbekend
Waar?Mediamarkt, Coolblue, Bol, BCC.

Meer Black Friday aanbiedingen voor jou:


Met een GoPro camera mis je helemaal niks! Plaats de GoPro op je hoofd, monteer het op je fiets, snowboard of auto, het is allemaal mogelijk met deze camera. Het merk staat voornamelijk voor avontuur, wildlife en actie. Het betreft een ideale camera om al jouw actieve moment waar te nemen en met een onderwaterhuis kun je de camera tevens onder water gebruiken.

Welke GoPro modellen zijn populair?

GoPro kent meerdere modellen. De meest populaire modellen zijn:

  • Hero5
  • Hero6
  • GoPro actioncam Hero 7

Naast de bovengenoemde standaard modellen kent het merk ook veel accessoires. Zo zijn er verschillende statieven verkrijgbaar, cases, rugzakken, batterijen, screen protectors en montage apparatuur.

Black Friday

Waar Black Friday enkele jaren geleden nog een onbekend begrip was in Nederland, is de dag tegenwoordig niet meer weg te denken uit (web)winkels. Er zijn talloze producten verkrijgbaar voor flinke korting. Van elektronica tot speelgoed, van kleding tot huishoudartikelen, Black Friday kent honderden aanbiedingen. Een bijkomend voordeel van Black Friday is dat het enkele dagen voor de decembermaand begint. Zo krijg je de mogelijkheid om al jouw cadeaus met flinke korting te kopen.

We adviseren om niet te lang te wachten met profiteren van GoPro Black Friday aanbiedingen. De camera’s zijn enorm in trek waardoor ze snel uitverkocht zijn.