Ici Paris Black Friday

Op 29 november is het eindelijk zover, Black Friday 2019 in Nederland en de rest van de wereld. Tijd om flink te profiteren van de beste deals. De winkels lopen vol en de wachtrijen voor de kassa’s worden langer en langer. Ook bij Ici Paris is het Black Friday. In de fysieke winkels van Ici Paris XL zal het enorm druk zijn, daarom is het aan te raden om zoveel mogelijk online te shoppen. Hierbij de beste Back Friday deals van Ici Paris.


Actie voorwaarden Ici Paris

Looptijd+- 4 dagen. Vanaf ongeveer 28 november 2019.
Wat?Parfum, geurtjes, make-up, creme, verzorgingsartikelen.
Black Friday dealNog onbekend
Waar?Iciparisxl.nl

Ici Paris is met 155 fysieke winkels samen met Douglas de grootste partij op het gebied van parfumerie en andere verzorgingsproducten. Ze zijn dan ook meer dan een (web)winkel. Voor deskundig advies kun je terecht bij de supportdesk of één van de medewerkers in fysieke winkels.

De populaire merken bij Ici Paris

Will jij je partner, vriend(in) of familielid verrassen met een lekker geurtje van een specifiek merk? Dan ben je bij Ici Paris XL aan het goede adres. Het assortiment kent ieder bekend merk op het gebied van parfum, make-up of andere accessoires. Hierbij een overzicht van de Black Friday aanbiedingen van enkele populaire merken:

Ici Paris XL heeft ongeveer 600 merken in het assortiment. Op de webshop kun je een overzicht vinden van alle merken en beste aanbiedingen.


Ici Paris XL – Dé specialist in parfumerie en verzorging

Ici Paris is al langere tijd actief in Nederland met tientallen winkels. In iedere grote stad is een fysieke vestiging aanwezig. Door hun kennis en ervaring is het een grote speler in de parfumerie branche. Dit brengt enkele voordelen met zich mee:

  • Mogelijkheden voor retourneren
  • Groot assortiment
  • Deskundig advies
  • Goede en snelle service
  • Veel kortingen

Wacht niet te lang met Ici Paris Black Friday aanbiedingen. Het is topdrukte tijdens Zwarte Vrijdag en op = op!

Summary
Review Date
Reviewed Item
Ici Paris XL
Author Rating
51star1star1star1star1star