Iphone 11 Black Friday

Na lang wachten is het eindelijk zo ver, de Iphone 11 is uit. Echte Mac en/of Iphone liefhebbers hebben hier langere tijd naar uitgekeken. De nieuwste smartphone met de nieuwste en beste functionaliteiten.

Ben jij op zoek naar een leuke Iphone 11 Black Friday deal? We kunnen je helaas niks garanderen. Via de onderstaande buttons kun je per webwinkel kijken of er een goedkope Black Friday deal te vinden is:Actie voorwaarden Apple Iphone 11 Black Friday

Looptijd+- 4 dagen. Vanaf ongeveer 28 november 2019.
Wat?Smartphone, telefoon, Iphone, Mac.
Black Friday dealNog onbekend

Meer Black Friday aanbiedingen voor jou:


Beter wordt het op dit moment niet. De Iphone 11 is de nieuwste in zijn klasse, hiermee haal je alle functionaliteiten in huis die er tegenwoordig mogelijk zijn. Met een haarfijne camera en een stijlvol model kun je de komende jaren vooruit.

Samen met Huawei en Samsung is Iphone marktleider op het gebied van smartphones. Welke smartphone je tussen deze merken kiest, is afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur.

Omdat Apple van exclusiviteit houdt, is het even afwachten of dat er tijdens Black Friday 2019 al aanbiedingen verkrijgbaar zijn. De voorgaande Iphone modellen zijn hoogstwaarschijnlijk wel te verkrijgen met flinke korting.


De Iphone 11; welke modellen zijn verkrijgbaar?

Naast de reguliere versie van de Iphone 11, is de Iphone 11 Pro en Iphone 11 Pro Max verkrijgbaar. Het verschil tussen deze drie modellen is vooral de prijs. De Iphone 11 is bijvoorbeeld een stuk goedkoper dan de Iphone 11 Pro. Hierbij nog meer verschillen tussen de modellen:

  • De Iphone 11 heeft een Retina LCD scherm. De Pro (Max) heeft een OLED scherm.
  • De Iphone Pro Max heeft een roestvrij stalen behuizing. De 11 heeft een aluminium behuizing.
  • Pro modellen hebben o.a. een opslag van 512 GB. De Iphone 11 heeft een maximum opslag van 256 GB.
  • De 11 is in meerdere kleuren verkrijgbaar.
  • Iphone 11 Pro Max heeft de langste batterijduur, gevolgd door de Pro en reguliere versie.
  • De Iphone 11 overleefd tot 2 meter in het water voor 30 min. Bij de Iphone Max Pro is dit een stuk langer.

Welk model het beste bij jou past, hangt af van jouw persoonlijke voorkeuren.


Op zoek naar andere Iphone modellen?

Zoals je waarschijnlijk zelf weet heeft de Iphone nog meer modellen verkrijgbaar. Omdat deze modellen allen iets ouder zijn, zijn ze goedkoper in aanschaf en zijn ze hoogstwaarschijnlijk verkrijgbaar met flinke korting tijdens Black Friday. Hierbij enkele populaire modellen van de Iphone:

Omdat de Iphone 11 net gelanceerd is, is de smartphone binnen no time uitverkocht. Wacht dus niet te lang met profiteren van de Iphone 11 Black Friday deal.