Iphone XS Black Friday

Ben jij al een tijdje op zoek naar de nieuwste Iphone XS maar is deze niet te betalen? Sla dan je slag tijdens Black Friday 2019! Tijdens Zwarte Vrijdag zijn veel smartphones in de aanbiedingen en te verkrijgen met flinke korting.

Bijna iedere webwinkel biedt leuke deals aan. Vooral de elektronische producten, waaronder smartphones, zijn enorm in trek. Hierbij alle Iphone XS Black Friday aanbiedingen in één overzicht.Actie voorwaarden Apple Iphone XS

Looptijd+- 4 dagen. Vanaf ongeveer 28 november 2019.
Wat?Smartphone, telefoon, Samsung.
Black Friday dealNog onbekend

Apple is samen met Huawei en Samsung marktleider betreft smartphones. Welke keuze jij maakt, is puur afhankelijk van persoonlijke voorkeur. Over het algemeen leveren de merken dezelfde kwaliteit, qua design zijn er enkele verschillen.

Het laatste model van Apple is de Iphone XS. Met de Iphone XS haal je een gloednieuwe smartphone in huis met de meest uitgebreide functionaliteiten. Afbeeldingen, spelletjes en video’s zijn nog nooit zo mooi geweest vanwege de heldere super Retina display.


Meer Black Friday aanbiedingen voor jou:


Iphone XS Max

Een variant van de Iphone XS is de Iphone XS Max. Het grote verschil tussen deze 2 modellen? De grootte van het scherm. De Iphone XS Max is met een scherm van 6.5 inch een stukje groter dan de reguliere Iphone XS (5.8 inch). Verwachting is dat ook de Iphone XS Max tijdens Black Friday in de aanbieding is.


Overige populaire Iphone modellen

Zoals je weet is Apple al jarenlang actief met smartphones. Naast de XS modellen zijn er nog meer leuke modellen die verkrijgbaar zijn tijdens Black Friday 2019. Hierbij een overzicht;

  • Iphone XR
  • Iphone 8
  • Iphone 8 plus

Wacht niet te lang en profiteer direct van de beste Iphone XS Black Friday deals.