KPN Black Friday

Ben je op zoek naar een nieuw mobiel of internet en tv abonnement? Dan ben je bij KPN tijdens Black Friday 2019 aan het goede adres!

Vanaf 25 november t/m 2 december is het mogelijk om bij KPN flink te profiteren van een voordelige Black Friday aanbieding.


Actievoorwaarden KPN

Looptijd+- 7 dagen. Vanaf ongeveer 25 november 2019.
Wat?Elektronica: Smartphones, internet, mobiel, abonnement.
Black Friday dealwww.kpn.nl

Meer Black Friday aanbiedingen voor jou:


KPN aanbieding tijdens Black Friday 2019

Net zoals in 2018 biedt KPN in 2019 weer verschillende deals. Deze deals zijn enorm voordelig ten opzichte van de reguliere prijzen. Mocht je een nieuw abonnement voor thuis of een nieuwe mobiele telefoon willen, dan kun je het beste profiteren tijdens de week van Zwarte Vrijdag bij KPN.

Welke deals zijn er dit jaar beschikbaar?

In 2019 kent KPN drie verschillende kortingen. Eén korting op de Iphone 11, één korting op de Samsung S10 en de derde korting op alles in één pakketten voor thuis.

Iphone 11 deal

Altijd al een Iphone 11 willen hebben? Tijdens de kortingsdagen is het mogelijk om een Iphone 11 te verkrijgen tot € 264,- korting in combinatie met een twee jarig KPN abonnement. Het betreft het nieuwste model Iphone waardoor je de komende jaren vooruit kunt. De telefoon biedt de nieuwste functionaliteiten, gadgets en tools.

Samsung S10

Wanneer je een Samsung S10 aanschaft zijn er leuke extra’s en kortingen te verkrijgen. Zo is het mogelijk om een JBL headphone ter waarde van € 199,- te ontvangen. In totaal kan de korting oplopen tot € 487,-. Hierbij de specificaties:

  • Toestelkorting van € 72,-.
  • Tot € 3,- combikorting gedurende 24 maanden. 24 maanden x € 3,- = € 72,-.
  • € 6,- korting op unlimited data: 24 maanden x € 6,- = € 144,- korting.
  • Een headset (JBL) ter waarde van € 199,-.
  • Dit alles bij elkaar is € 487,- korting.

KPN Black Friday korting op abonnementen voor thuis

Mocht je een nieuw abonnement voor thuis kiezen, ontvang je een televisie ter waarde van € 349,- of 50% korting op het desbetreffende pakket voor 4 maanden. Dit geldt voor alle internet abonnementen voor thuis. Dus zowel enkel internet of combi pakketten.

De Black Friday kortingen gelden enkel tijdens de Black Friday weken. Wacht dus niet te lang en profiteer direct middels de onderstaande button: