LG Black Friday

Of je nou op zoek bent naar een televisie, smartphone, magnetron, wasmachine, koelkast of monitor, LG heeft het allemaal. Voor al jouw elektronische apparaten kun je terecht bij LG. Wacht niet te lang en profiteer direct van LG Black Friday 2019.

De acties beginnen rond 25 november tot 3 december 2019. Houd onze website in de gaten voor de meest actuele deals.


Actie voorwaarden LG

Looptijd+- 4 dagen. Vanaf ongeveer 28 november 2019.
Wat?Elektronica: Smartphones, magnetrons, televisie.
Black Friday dealNog onbekend

Meer Black Friday aanbiedingen voor jou:


LG tv Black Friday deals

LG is wellicht het populairst met de televisies. Ze hebben allerlei verschillende soorten tv’s. Of je nou op zoek bent naar de beste OLED tv, Smart tv of Full HD tv, LG heeft het allemaal. Tijdens Black Friday heeft LG meerdere tv’s in de uitverkoop.

We adviseren om eerst jouw persoonlijke voorkeur te bepalen. Wanneer het duidelijk is wat voor tv je zoekt, kun je op zoek naar specifieke aanbiedingen. Qua prijsklasse zijn er tv’s verkrijgbaar van 200 euro tot ongeveer 4.000 euro. Voor ieder wat wils!


LG Smartphones

Ook de smartphones zijn een groot onderdeel van het concern. Met kwalitatief goede en betaalbare smartphones, zijn het leuke alternatieven voor bijv. een Huawei, Iphone of Samsung. Hierbij de meest populaire modellen van LG:

  • LG Q60
  • LG G5
  • LG V40
  • LG G8
  • LG Q7

Overige LG artikelen tijdens Black Friday 2019

Naast LG tv en/of smartphone Black Friday deals, zijn overige elektronica ook in de aanbieding. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld koelkasten, beamers of monitors.

Met LG haal je goede artikelen in huis met garantie. Mocht het betreffende product niet meer werken dan heb je altijd recht op garantie.