Over ons

BlackFridayAanbiedingen.org is een informatieve website over Black Friday. We zijn een onafhankelijke partij die nuttige informatie omtrent Black Friday aanbiedt om de bezoekers een zo goed mogelijk aanbod te doen tijdens Black Friday. Zoek het product naar waar jij op zoek bent en profiteer van de beste kortingen.

Hoe is BlackFridayAanbiedingen.org ontstaan?

Black Friday is in Nederland de afgelopen jaren een steeds populairder en bekender fenomeen geworden. Waar het in Amerika al tientallen jaren erg groot is, is het in Nederland ongeveer vijf jaar geleden komen overwaaien.

Het mooie van Black Friday is dat het voor de feestdagen plaatsvindt. Hierdoor kunnen consumenten tegen een voordelig tarief cadeaus inkopen voor familie, kennissen en/of vrienden. Zo kun je toch een beetje besparen voor kerst en sinterklaas.

Omdat wij door de bomen het bos niet meer zagen, zijn we een website begonnen met alle aanbiedingen in verschillende productcategorieen. Hierdoor proberen wij het voor jou makkelijker te maken om de beste Black Friday deals te kiezen.

Wij helpen jou met het maken van jouw keuze!

Wil jij profiteren van de beste aanbieding van jouw merk, product en/of dienst? Zoek dit product dan op op onze website en vergelijk alle winkels met elkaar. Door winkel voor winkel door te nemen kom je vanzelf uit bij de beste keuze voor jou.

Je hoeft hiervoor niet eens de deur uit en kunt direct vanaf jouw laptop, pc, tablet of smartphone profiteren van de leukste deals en meeste korting.

Onze onafhankelijkheid

Wij zijn met geen enkele partij verbonden en presenteren enkel aanbiedingen van winkels om jouw het beste aanbod te doen. In sommige gevallen ontvangen wij een kleine commissie van een aankoop. Desalniettemin zullen wij nooit adviseren om te profiteren van een deal bij winkel A of bij winkel B. Deze keuze laten we aan jou! Hierdoor proberen wij zo onafhankelijk mogelijk te blijven en zijn.