Rituals Black Friday

Ook in 2019 wordt er flink uitgepakt tijdens Black Friday. Waar Black Friday enkele jaren geleden nog relatief onbekend was in Nederland, is het inmiddels enorm populair onder de koopjesjagers.

Vlak voor de feestdagen profiteren van de beste kortingen en deals, wie wil dat nou niet? Rituals heeft mooie cadeaus om weg te geven aan familieleden, kennissen en/of vrienden. Profiteer dus direct van de beste Rituals Black Friday aanbiedingen.


Actie voorwaarden Rituals

Looptijd+- 4 dagen. Vanaf ongeveer 28 november 2019.
Wat?Lichaamsverzorging, deodorant, bodylotion, geschenksets.
Black Friday dealNog onbekend

Rituals Black Friday deals van 2019

Rituals komt altijd van pas! Aan het twijfelen wat je je (schoon)moeder moet schenken tijdens Sinterklaas of kerst? Neem dan eens een kijkje in het assortiment van Rituals. Lekkere geurtjes, douchegel, geurkaarsen en andere artikelen komen altijd van pas!

Normaliter zijn de artikelen van Rituals aan de prijzige kant. Daarom is Black Friday een uitgelezen kans om Rituals producten te kopen voor een goedkope prijs. Op 29 november begint Black Friday en de deals lopen naar verwachting door tot Cyber Monday, de eerst volgende maandag na Black Friday. Omdat de Rituals producten populair zijn, is het aan te raden om niet te lang te wachten met profiteren van de korting. Op is op!