Sacha Black Friday

Ben jij een schooenen liefhebber? Dan klinkt de schoenenwinkel Sacha jou als muziek in de oren! Tijdens Sacha Black Friday zijn er enorm veel aanbiedingen te verkrijgen. Wacht niet te lang en grijp direct je kans om een goedkope schoen te kopen!

Of jou op zoek bent naar hakken, sneakers, slippers, laarzen, veterschoenen of enkellaarzen, Sacha heeft alles in het assortiment.


Actie voorwaarden Sacha

Looptijd+- 4 dagen. Vanaf ongeveer 28 november 2019.
Wat?Schoenen, laarzen, sneakers, kleding, mode.
Black Friday dealNog onbekend
Waar?Sacha.nl

Wanneer je blij wordt van schoenen dan kun je tijdens Black Friday terecht bij Sacha. Is jouw collectie nog niet compleet en mis je een bepaald model en/of kleur, dan heb je nu de kans om deze betreffende schoen aan te schaffen met flinke korting. Het assortiment van Sacha is erg groot, voor ieder wat wils. Dit maakt het mogelijk om ook alvast inkopen te doen voor de decembermaand, met kerst en sinterklaas op komst. De collectie van Sacha is zowel bestemd voor mannen als vrouwen.

Verwachting is dat de eerste korting rond 28 november bekend wordt. De aanbiedingen lopen meestal tot Cyber Monday, de eerstvolgende maandag na Black Friday.


Meer Black Friday aanbiedingen voor jou: