Skyscanner Black Friday


Actie voorwaarden

Looptijd+- 4 dagen. Vanaf ongeveer 28 november.
Wat?Hotels, zon, vakantie, vliegtickets, reizen
Black Friday dealNog onbekend
Waar?Skyscanner

Wil jij voordelig op vakantie of een weekendje weg? Profiteer dan van de Skyscanner Black Friday deals. Skyscanner is een vergelijker voor vakanties. Je kunt er tickets, accomodaties en/of autoverhuur vergelijken. Het enige wat je hoeft te doen is jouw data en wensen door te geven. Skyscanner zoekt voor jou de beste opties door alle vliegtuig-, hotel- en autoverhuur maatschappijen met elkaar te vergelijken.

Vakanties en weekendjes weg zijn tegenwoordig razend populair. Vanwege de grote concurrentie tussen de aanbieders worden vakanties steeds voordeliger. Voor enkele honderden euro’s is het mogelijk om aan de andere kant van de wereld te zitten.


Meer Black Friday aanbiedingen voor jou:


Profiteer van Black Friday deals

Black Friday is sinds enkele jaren enorm populair geworden in Nederland. De aanbiedingsdag is over gewaaid vanuit Amerika. Bijna iedere grote aanbieder biedt voordelige deals aan. Omdat Black Friday altijd net voor de feestdagen valt is het mogelijk om jouw vrienden en/of kennissen te verrassen met een cadeau die je voordelig hebt kunnen aanschaffen tijdens Black Friday.

Ook de vakantiebranche is een populaire tak tijdens Black Friday. Mensen profiteren optimaal met het boeken van een zonvakantie en weekendjes weg.

Black Friday 2019 bij Skyscanner

Black Friday 2019 vindt officieel plaats op 29 november. Dit is de eerste vrijdag na Thanksgiving in Amerika. Thanksgiving is altijd de vierde donderdag van november. Omdat deze dag ieder jaar anders is, is er geen vaste dag voor Black Friday. In de aankomende jaren zal Black Friday dus op een andere datum vallen. Je kunt meestal een kleine week profiteren van de Black Friday aanbiedingen. Na Black Friday is er namelijk ook nog Cyber Monday, dat is de eerste maandag na Black Friday. In de tussentijd zijn de meeste acties verkrijgbaar.

De Skyscanner Black Friday deals van 2019 zijn tot op heden nog niet bekend. Houdt onze website in de gaten voor de meest actuele aanbiedingen.